Subscribe

Problem Archiving Backups to Nearstore (Unspecified error) SME 7.1/SD 7.1.1 / Exchange 2013 CU6

[ Edited ]

Followed IMT and installed software that NetApp said would work.
Ontap 8.1.4 7-mode
vmWare 5.5
Microsoft Windows Server 2012 R2 
Exchange 2013 CU6

DFM: occore-setup-5-2-1RC2

 

We upgraded from SD 7.0.3 to 7.1.1 

and SME from 7.0 to 7.1  

on Exchange an Oncommand Server

 

Before Upgrade everything was working without any problem. 

 

After that we first had the following error we have fixed: 

SnapManager for Exchange Error: 0x80131501, The communication object, System.ServiceModel.Channels.ServiceChannel, cannot be used for communication because it is in the Faulted state.'

 

Solution: https://kb-stage.netapp.com/support/index?page=content&id=2022129&pmv=print&impressions=false&viewlocale=en_US 

 

After that we could normally Backup Databases on the normal storage. But if we choose to make an archive backup via Oncommand protection manager (DFM) we have the following problem: 

- Backup is working on normal storage

- Backup is transferred to nearstore via dfm/snapdrive/Dataset correctly. 

- everything looks fine but in the Backup Log (SME Log from DAG) and E-mail Report we have the following Error:

 

 

[12:09:56.580] [Servername] "*****BACKUP RESULT SUMMARY FOR DAG*****
"
[12:09:56.580] [Servername] [#2] - BACKUP ON SERVER [RZ1-EXC01]:
[12:09:56.580] [Servername] Backup group set #1:

[12:09:56.580] [Serbername] "Backup DB [DB001\RZ1-EXC01]: OK
"


[12:09:56.580] [Servername] ***SNAPMANAGER BACKUP JOB FOR DAG ENDED AT: [07-05-2015_12.09.56]

[12:09:56.580] [Servername] Failed to backup databases in a DAG.

 

In the SME Debug Log we only find this: 

 

CSmeBackup::SmeBackup3Internal() - END, hr=0x80004005

Any ideas how to fix this?

 

Best, 

Martin