Subscribe

SMBR processing the log files

[ Edited ]

I am testing an SMBR restore and continue to the the error below. Any ideas on what is going on. The snapshots are mounted correctly and I can brows to the DB and logs. I can continue and restore without using the logs. Any idea what is going on here?

"An error occurred processing the log files, continuing without the logs.

Note, Continuing without the logs may result in data omission from the store due to data contained by the missing log files"

All I have found i9s a link with this issue with version 4.X had has been resolved with a patch release

http://support.netapp.com/NOW/cgi-bin/bol?Type=Detail&Display=288659

Currently running

Ontap 8.1.2p4 7mode

SME 6.0.4

SDW 6.5

DSM 4

HUK 6.0.1

SMBR 6.1

Outlook 2010 x32

Re: SMBR processing the log files

Hello,

maybe the Exchange database runs in "Circular Logging" mode?

Regards, Johannes.

Re: SMBR processing the log files

Hello,

I get the same issue:

Currently running

Ontap 8.1.2p4 7mode

SME 6.0.4

SDW 6.4.2

SMBR 6.0.3

Outlook 2010 x32

SMBR was working fine before upgrading. I upgraded only to follow the compatibility matrix.

No Exchange circular logs configured on the mailboxes for the DB.

Can anyone help us ?

Thanks a lot .

Kind regards

Re: SMBR processing the log files

Hello Brian,

can you send us a printscreen of the snapshot you use with SnapDrive to mount the log files Lun ?

i made a stupid mistake by testing several times and having the error.

i used the elogsinfo snapshot instead of the snapshot containing the right logs. I realized the confusion later after a cofee break .

I stay available.

Kind regards