Subscribe

SMO 3.1 CLI "smo backup list" result not in right order

[ Edited ]

Hi,

I have a problem after upgrading from SMO 2.2.0 to SMO 3.1 P4.

When I use GUI everything seems to be ok, but when I use CLI the order is messed up.

Please reply if you have seen seen similar issues and you know where to fix it:

All these are hourly backups.

SMO 2.2.0 backup list in CORRECT order (check the dates):

smo backup list -profile DATABASE1

Start Date Status     Scope Mode       Storage    Label

-------------------- ---------- ------- ---------- ---------- ----------------------

2012-02-13 18:30:10 SUCCESS    FULL    ONLINE EXISTS     F_H_20120213183010EET

2012-02-12 18:30:09 SUCCESS    FULL    ONLINE EXISTS     F_H_20120212183009EET

2012-02-11 18:30:09 SUCCESS    FULL    ONLINE EXISTS     F_H_20120211183009EET

2012-02-10 18:30:09 SUCCESS    FULL    ONLINE EXISTS     F_H_20120210183009EET

SMO 3.1 P4 NOT in CORRECT order. Pelase, check the dates:

smo backup list –profile DATABASE2

Start Date Status     Scope Mode       Storage    Label

-------------------- ---------- ------- ---------- ---------- ----------------------

2012-02-12 18:30:50 SUCCESS    FULL    ONLINE EXISTS     F_H_20120212183050EET

2012-02-10 18:30:50 SUCCESS    FULL    ONLINE EXISTS     F_H_20120210183050EET

2012-02-11 18:31:16 SUCCESS    FULL    ONLINE EXISTS     F_H_20120211183116EET

2012-02-13 18:30:54 SUCCESS    FULL    ONLINE EXISTS     F_H_20120213183054EET

Thank you.

Best Regards,

Jani

Re: SMO 3.1 CLI "smo backup list" result not in right order

Hi,

Since you have not gotten an answer, you may want to ask this question in the NetApp Support Community.  The current customers, partners and internal Subject Matter Experts are addressing technical product questions there.

Mike