Subscribe

Failover ISCSI Cluster

[ Edited ]

Hi,

 

I have a filer which is connected in ISCSI to a Hyper-Cluster. 

 

Each node of Hyper-V has one NIC, in LAN which can join de ISCSI's filer.

 

When I launch a manual Takeover on Netapp, the cluster loose the ISCSI and the Virtual Machines shutdown. It doesn't reconnect to the ISCSI.

 

I also have a second ISCSI connected to an other server which contains data. When I run a takeover, the ISCSI shutdown but it reconnects after 40 seconds. It seems that the issue appears only for Hyper-V clusters.

 

My Luns's type are "Windows 2008 or later".

 

Have you an idea ?

 

Best regards.

Re: Failover ISCSI Cluster

Hi,

 

Refer KB 2021967 SVM does not provide iSCSI LUN after failover.(requires login)

If this post resolved your issue, help others by selecting ACCEPT AS SOLUTION or adding a KUDO.

Re: Failover ISCSI Cluster

Hi, 

 

I followed this KB (Page 21) but I see only one target. I can't follow the step 8 : https://library.netapp.com/ecm/ecm_download_file/ECMP1287600

 

Do you have an idea ?

 

Regards.

Re: Failover ISCSI Cluster

Hi,

 

It means that there are no multiple paths to the storage. Please check your network connections and LIF settings.Refer page 7 on the same link.

If this post resolved your issue, help others by selecting ACCEPT AS SOLUTION or adding a KUDO.

Re: Failover ISCSI Cluster

Hi,

 

I see that each SVM has 4 lifs with differents IP :

 

Capture d’écran 2016-06-24 à 11.19.55.png

 

 

What's more, when I check the protocols in ISCSI configuration of the SVM, there's 4 lifs :

 

 

Capture d’écran 2016-06-24 à 11.20.26.png

Re: Failover ISCSI Cluster

Re: Failover ISCSI Cluster

[ Edited ]

Hi,

 

Do I have to follow these steps ? : https://www.youtube.com/watch?v=vVAir7tUZK8

 

Regards.

Re: Failover ISCSI Cluster

Hi,

 

I've just installed the Windows Host Utilities an everything is Ok.