Subscribe

False Positive for DQPs Installation on cDOT-Systemens?

[ Edited ]

Dear Colleagues,

 

MYASUP is obviously reporting a false positive for Disk QUalification Package (DQP) installation on cDOT systems. The topic is showing up on System Health section as best practice. The false positive is irritating to the customer.

 

The customer has latest DQP installed (http://mysupport.netapp.com/download/tools/diskqual/) on their cDOT systems:

 

ssh -x zmucfi 'node run -node zmucfi-01 -command rdfile /etc/qual_devices_v3' | head -n 6 | tail -n 1

# Datecode: 20150517

 

ssh -x zmucfi 'node run -node zmucfi-02 -command rdfile /etc/qual_devices_v3' | head -n 6 | tail -n 1

# Datecode: 20150517

 

ssh -x zmucfa 'node run -node zmucfa-01 -command rdfile /etc/qual_devices_v3' | head -n 6 | tail -n 1

# Datecode: 20150517

 

ssh -x zmucfa 'node run -node zmucfa-02 -command rdfile /etc/qual_devices_v3' | head -n 6 | tail -n 1

# Datecode: 20150517

 

ssh -x zfbgns1 'node run -node zfbgns1-01 -command rdfile /etc/qual_devices_v3' | head -n 6 | tail -n 1

# Datecode: 20150517

 

Kindly investigate, please.

 

Thanks and regards,

 

Uwe Grumes

Re: False Positive for DQPs Installation on cDOT-Systemens?

Same here.

I recently openend a case about this which was closed on november 9th with the notice that this is a known issue which will be fixed in the next two weeks.

It's been 3 weeks now, but maybe give them some more time.

Re: False Positive for DQPs Installation on cDOT-Systemens?

same here, showed up on our SAM reported, it's a bug they are working out.. as long as you have latest, don't sweat it.