Subscribe

No images add filerview after changing the root volume

Hi everybody,

I've got a little problem with filerview. After copying our root Volume to a new aggregate and changing the root flag, we're not able to see any Images at filerview just ugly red crosses.

Hope anyone can help

Re: No images add filerview after changing the root volume

Have you rebooted (or performed a failover/giveback in the case of an HA-pair) yet?  This limbo state may be confusing the system.

Not sure if this is the cause, but it's feasible.  I typically don't leave controllers in this state for very long.

Re: No images add filerview after changing the root volume

I have seen this before Usually filerview breaks after moving root and it is related to SSL... just reset ssl for filerview.  I have never seen a burt on this but always rerun ssl to fix it when migrating root

securadmin disable ssl

secureadmin setup -f ssl

secureadmin enable ssl

It should be fixed...

Re: No images add filerview after changing the root volume

Just thought you hadn't rebooted yet... the ssl not working issue I notice is after reboot...so this won't help prior to reboot since it won't affect the new root volume.

Re: No images add filerview after changing the root volume

Hi,

first of all thanks for helping me. Yesterday I were at my customer and we tried rebooting the System and resetup ssh but nothing worked. Now we've opened a case cause I really don't know what else I can do. It's pretty funny or maybe a little bit spooky , when I enter the hole path for example /naadmin/Images/filer.gif I get the image.

Let's see what the support team can do for us

Re: No images add filerview after changing the root volume

I had this exact issue recently! After opening a case, NetApp gave me the following instructions...

> options httpd.admin.enable off

re-install Data ONTAP & reboot the filer

> options httpd.admin.enable on

For me this affected both http and https, so wasn't an SSL issue. This fixed it for me though.

Re: No images add filerview after changing the root volume

Oh damm,

I hope the support team have another solution for me. This sounds like a lot of work.

I will update the thread when the issue is solved

Re: No images add filerview after changing the root volume

Did you happen to set the correct path for the Filer View ? Has the new root volume named apart from vol0 ?

I remember you need to change the path to the http for Filer View to work.

But yeah, re-installing the Data ONTAP will fix it without doubt.

-Bakshana

Re: No images add filerview after changing the root volume

I had this issue when i renamed the root volume.

Had to reboot without doing a failover and everything came good.

Re: No images add filerview after changing the root volume

Is there resolution to this without OS reinstall?