Subscribe

Problem with SMI-S Configuration

Hi

I installed SMI-S version 4.0.1 and is trying to configure it for use in SCVMM 2012.

1. Created a User & Password.

2. Checked the status / restarts etc.

Outputs:

C:\>ping 10.0.100.201

Pinging 10.0.100.201 with 32 bytes of data:

Reply from 10.0.100.201: bytes=32 time<1ms TTL=254

Reply from 10.0.100.201: bytes=32 time<1ms TTL=254

Reply from 10.0.100.201: bytes=32 time<1ms TTL=254

Reply from 10.0.100.201: bytes=32 time<1ms TTL=254

  Ping statistics for 10.0.100.201:

    Packets: Sent = 4, Received = 4, Lost = 0 (0% loss),

Approximate round trip times in milli-seconds:

    Minimum = 0ms, Maximum = 0ms, Average = 0ms

\>SMIS Netapp N3t@pp version

ONTAP_SMIAgentSoftware.InstanceID="ONTAP:4.0.1"

\>SMIS Netapp N3t@pp add 10.0.100.201 USER01 PASS01

\cimcli CIMException:  Cmd= ci Object= ONTAP_FilerData Code= 1

CIM_ERR_FAILED: Can't connect to host (err=10061). - With storage system 10.0.100.201

I have another controller on IP 10.0.100.202 these two is configured in HA.

Please help

Why can I not connect ???

W

Re: Problem with SMI-S Configuration

Wessel,

Could you please seed us the agent log/trace files from C:\Program files\ontap\smis\pegasus\traces directory.

- Sreeni

Re: Problem with SMI-S Configuration

This message can occur when http access is not enabled on the filer.

Please consult the correct documentation for your Ontap OS version to enable http access.

Suggest you to config as follows:

     options httpd.enable on

     options httpd.admin.enable on

the try  again smis add conmmad