Community

Subscribe
Highlighted
Accepted Solution

Custom finder failing in workflow only

I built a custom finder that would select aggregates from a specific aggregate resource group in OM.  When I test the finder directly, this works as expected.  However when I add the finder to my workflow, this fails with Illegal expression.

Exact error is

Failed to evaluate resource selector. Illegal expression: VCI-Available-Aggrs

At command 'Create VCI Volume', tab 'Volume', variable 'volume', property 'aggregate'

I'm using 'aggregate by group' in my finder.

Any ideas?

Thanks!

Re: Custom finder failing in workflow only

This message indicates that the variable that you are referencing is likely NULL.  Is the variable name VCI-Available-Aggrs?  Are you using the auto find option for aggregate inside of the command object?  Might need to see some screenshots of the failure.

Jeremy Goodrum, NetApp

The Pirate

Twitter: @virtpirate

Blog: www.virtpirate.com

Re: Custom finder failing in workflow only

I'm using Automatically Searched for my aggregate...  Sent screenshots outside of this thread.

Re: Custom finder failing in workflow only

Since you are hard-coding the group name, you will need to put it in quotes.  The current issue is that you are calling for a check of group named VCI-Available-Aggrs and since it is not in quotes, WFA thinks that it is a variable named VCI-Available-Aggrs.  Change that and it should work like a champ.  This is only required if you are hard declaring the value and not if you are using a user input to define.

Jeremy Goodrum, NetApp

The Pirate

Twitter: @virtpirate

Blog: www.virtpirate.com

Re: Custom finder failing in workflow only

Yep.  That was it... 

Appreciate your help!