Subscribe

Effeceiency Dashboard >> This job did not generate any output.

Hey Guys,

Just noticed that over the last while my omeff script has been running with errors. I took a look at the status output and I'm getting 'This job did not generate any output.'  I'm running OC5.0.1 on rhel 5.6 with omeff_1.3 (Linux 64bit).

has anyone run into this in the past?  i would greatly appreciate any feedback.

thanks,

Scott

Re: Effeceiency Dashboard >> This job did not generate any output.

Hi Scott,

Please run the following commands in your Linux server and let us know the output.

------------

lnx142-x6:/opt/NTAPdfm # source /opt/NTAPdfm/bin/vars.sh

lnx142-x6:/opt/NTAPdfm # /opt/NTAPdfm/script-plugins/dfmeff/dfmeff

-----------

Regards,

Malar.

Re: Effeceiency Dashboard >> This job did not generate any output.

have you moved "DataFabric Manager server data to different location"(using dfm datastore setup)? Also, please paste the o/p of  "dfm backup diag".

Re: Effeceiency Dashboard >> This job did not generate any output.

Hi Malar,

just ran the cmd's from above...

[dfm_server]# source /opt/NTAPdfm/bin/vars.sh

[dfm_server]# ./dfmeff

./dfmeff: error while loading shared libraries: libssl.so.0.9.8: cannot open shared object file: No such file or directory

i then ran

[dfm_server]#'yum install openssl'

- it installed openssl.i686 0:0.9.8e-22.el5_8.4 / openssl.x86_64 0:0.9.8e-22.el5_8.4

so, i then ran

[dfm_server]#'strace ./dfmeff'

- there was a pile of output but, it was all similar: "open("/opt/NTAPdfm/lib/tls/x86_64/libssl.so.0.9.8", O_RDONLY) = -1 ENOENT (No such file or directory)":.... 

as for the question below... i did run 'dfm datastore setup'....

[dfm_server]# dfm backup diag

Sybase Data Directory:      /mnt/dfm31_db/data/

Sybase Log Directory :      /mnt/dfm31_db/data/

Performance Data Directory: /mnt/dfm31_db/perfdata

Script-plugins Directory:   /mnt/dfm31_db/script-plugins

Reports Archive Directory:  /mnt/dfm31_db/reports/

Plugins Directory:          /mnt/dfm31_db/plugins

Database Hosting System:    <vfiler>

Database Location:          /vol/fs3_66/dfm31

SnapDrive Installed:        Yes

SnapDrive Version:          4.2

SnapDrive Status:           Passed

Volume Snapshot Status:     Disabled

Backup Retention Count:     48

Allowed Backup Types:       Snapshot (sndb), Archive (ndb)

any thoughts?

thanks,
Scott

Re: Effeceiency Dashboard >> This job did not generate any output.

operations Manager Efficiency Dashboard not work other than default DFM install path.please change to default path using "dfm datastore setup"

Re: Effeceiency Dashboard >> This job did not generate any output.

Hi Scott,

Thanks for providing the requested details.

Please check the Storage Efficiency Dashboard plugin version using the following command.

cmd> dfm scripts list

Also please check if you have the file "libssl.so.1.0.0" in /opt/NTAPdfm/lib folder.

If you have "libssl.so.1.0.0" and plugin version is 1.2 , then runnning following command may work as we have included new libraries to support SSL version 1.0.0e on OC 5.0.1.

/opt/NTAPdfm/lib> ln libssl.so.1.0.0 libssl.so.0.9.8

After adding the above link, please rerun "./dfmeff" command and let us know the output

Please let me know if there is any change in your configuration other than what is mentioned above.

Thanks,

Malar.

Re: Effeceiency Dashboard >> This job did not generate any output.

Hi Malar,

I'm running OC5.0.1 and omeff 1.3.  I ran '/opt/NTAPdfm/lib> ln libssl.so.1.0.0 libssl.so.0.9.8' then re-ran ./dfmeff...  here is what i get now:

./dfmeff: error while loading shared libraries: libproduct.so: cannot open shared object file: No such file or directory

thanks,
Scott

Re: Effeceiency Dashboard >> This job did not generate any output.

Hi Scott,

Please run "source <installdirectory>/bin/vars.sh" before running the ./dfmeff script.

Also run the command "ldd dfmeff" to check if you have got all the dependant libraries.

Regards,

Malar.

Re: Effeceiency Dashboard >> This job did not generate any output.

I am having the same problem as I installed DFM on a MS cluster so the output directories are on one drive and the bin files are on another drive.  I run the datastor command and get the following;


F:\>dfm datastore setup -s d:/Program Files/NetApp/DataFabric Manager/DFM/script-plugins

The setup command takes either no arguments or one argument; you gave two.

Use "dfm help" for usage information.

Installation Directory           d:/Program Files/NetApp/DataFabric Manager/DFM     48.7 GB free (91.4%)

pluginsDir               e:\DFM\plugins

scriptDir                e:\DFM\script-plugins

databaseBackupDir        e:\DFM\data

Not sure where to go from here.