Subscribe
Accepted Solution

Help with user input with special characters

[ Edited ]

Hi,

 

I'm trying to use a query with user input, and the user input contains a special character '\' (for a domain authentication style, ie: Netapp\Roi).

 

When testing the query, it runs well. when I preview the whole workflow, it fails with the error:"Failed to resolve expression 'PS\Administrator'.

2016-05-17_190331.png

 

Here is the query code:

 

select
    quota.quota_policy,
    quota.cluster,
    quota.qtree,
    quota.quota_target,
    quota.quota_volume,
    quota.vserver_name,
    quota.quota_type,
    quota.disk_limit/1024,
    quota.file_limit,
    quota.soft_disk_limit/1024,
    quota.soft_file_limit,
    quota.threshold/1024,
    quota.user_name
from
    cm_storage_quota.quota_rule as quota
where
    quota.quota_type='user'
    AND quota.cluster='${clusterName}'
    AND quota.vserver_name='${vserverName}'
    AND quota.quota_target = '${userName}' 

Any ideas?

 

Roi.

Re: Help with user input with special characters

@RoiBeci

 

This error hasn't come because of User input having a '\'. You need to check your workflow.

 

For for Testing an SQL query at the filter, or User-Input of type query: you need to provide '\\' like 'NETAPP\\sinhaa' if your row Data has value like NETAPP\sinhaa. This is SQL requirement and not WFA  as '\' is a special character for SQL. 

 

 

WFA_User-Input1.png

 

 

 

For User-Input at workflow execution/preview, you can just use 'NETAPP\sinhaa' and it will give you the right result. 

 

 

 

WFA_User-Input2.png

 

 

sinhaa

 

 

 

If this post resolved your issue, help others by selecting ACCEPT AS SOLUTION or adding a KUDO.