Subscribe
Accepted Solution

Invalid character error in "Create export policy"

Hi all,

we have a prelife and a production wfa environment.

Same workflow in both installations.

At the command (CDOT) "Create export policy" I get the following error:

Error message:

'_x0014_', hexadecimal value 0x14, is an invalid character. Line 1, position 123.

Input in both workflows is the same.

Any ideas what this means?

Thanks in advance,

Chris

Re: Invalid character error in "Create export policy"

Can you share the workflow and the inputs you have used?

--

Thanks and Regards,

Bestin Jose.

Re: Invalid character error in "Create export policy"

It is just the certified "Create export policy" command for CDOT.

Input:

     Cluster: xyz.san.xyz.com

     PolicyName: server01

     VserverName: server_PROD

Re: Invalid character error in "Create export policy"

Hi Chris,

This error is most likely because you have created a backup in one environment and restored it on the other.

You will have to do an import of the wfa key from your first environment to the second environment. This is a documented process in the Installation and Setup Guide.

In the first environment:

1. Open a command prompt on the WFA server and change directories to the following location: c:\Program Files\NetApp\WFA\bin

    Note: If you changed the default location, you must specify the changed WFA installation path.

2. Enter the following at the command prompt to obtain the database key: wfa.cmd -key

3. Note the database key that is displayed.

In the second environment:

1. Open the command prompt on the new WFA server and change directories to the following location: c:\Program Files\NetApp\WFA\bin

Note: If you changed the default location, you must specify the changed WFA installation

path.

2. Enter the following at the command prompt to install the database key: wfa.cmd -key=yourdatabasekey

    yourdatabasekey is the key that you noted from the previous WFA installation.

Hope this helps.

-Dhruv