Subscribe
Accepted Solution

NetApp-Harvest (1.2.2) using VA (63): graphite site returns 500 (Internal Server Error)

Hi All,

 

I'm trying to this Version of Harvest running using the ADVA 63 Virtual Appliance, but I always get the 500 Internal Server Error through Apache when trying to Access the graphite location.

As far as I can see, graphite & carbon-cache deamons are running:

--

root      2307  1.2  0.2 158524 21704 ?        Sl   18:05   0:30 /usr/bin/python /opt/graphite/bin/carbon-cache.py start
www-data  3027  0.0  0.2 246124 21552 ?        Sl   18:42   0:00 (wsgi:graphite)   -k start
www-data  3028  0.0  0.2 246124 21492 ?        Sl   18:42   0:00 (wsgi:graphite)   -k start
www-data  3029  0.0  0.2 246124 21328 ?        Sl   18:42   0:00 (wsgi:graphite)   -k start
www-data  3030  0.0  0.2 246124 21328 ?        Sl   18:42   0:00 (wsgi:graphite)   -k start
www-data  3031  0.0  0.2 246124 21328 ?        Sl   18:42   0:00 (wsgi:graphite)   -k start

--

 

I also tried to reinstall the components from Scratch according to the Install-Guide but with the same result.

Does anyone have some Tipp or an Idea, what I'm currently missing?

 

Thanks & kr, Fidy

 

EDIT: I just have found this in the apache error logs (seems to be a python path issue, isn't it?):

--

[Wed Dec 09 18:22:47 2015] [error] mod_wsgi (pid=2381): Target WSGI script '/opt/graphite/conf/graphite.wsgi' cannot be loaded as Python module.
[Wed Dec 09 18:22:47 2015] [error] mod_wsgi (pid=2381): Exception occurred processing WSGI script '/opt/graphite/conf/graphite.wsgi'.
[Wed Dec 09 18:22:47 2015] [error] Traceback (most recent call last):
[Wed Dec 09 18:22:47 2015] [error]   File "/opt/graphite/conf/graphite.wsgi", line 16, in <module>
[Wed Dec 09 18:22:47 2015] [error]     import graphite.metrics.search
[Wed Dec 09 18:22:47 2015] [error] ImportError: No module named search

--

Re: NetApp-Harvest (1.2.2) using VA (63): graphite site returns 500 (Internal Server Error)

Hi ANDRIANAIVO,

 

This is a known bug, it has been fixed in X64.

 

You can easily fix that by editing the following file and copy the following content only in 

 

/opt/graphite/conf/graphite.wsgi

 

 

import sys
sys.path.append('/opt/graphite/webapp')

from graphite.wsgi import application

 

 

Re: NetApp-Harvest (1.2.2) using VA (63): graphite site returns 500 (Internal Server Error)

Thank you for the quick answer!

I'm now using the X64 version and everything works fine!

 

kr, Fidy