Subscribe

No graphs in OnCommand core Windows 5.2.1P2

[ Edited ]

Hi all,

I installed OnCommand core Windows last week version 5.2.1P2.

All was working fine, but now we do not see any graphs.

 

In the logs I see the following lines:

[Thu Aug 04 11:56:12.759234 2016] [proxy_http:error] [pid 4424:tid 948] (OS 10054)An existing connection was forcibly closed by the remote host. : [client 192.168.9.48:55361] AH01095: prefetch request body failed to 127.0.0.1:8123 (localhost) from 192.168.9.48 (), referer: http://hostname:8080/start.html#st=9
[Thu Aug 04 12:32:36.297172 2016] [proxy_http:error] [pid 4424:tid 948] (70008)Partial results are valid but processing is incomplete: [client 192.168.9.46:51000] AH01095: prefetch request body failed to 127.0.0.1:8123 (localhost) from 192.168.9.46 (), referer: http://hostname:8080/start.html#st=4
[Thu Aug 04 12:38:13.273707 2016] [proxy_http:error] [pid 4424:tid 1096] (70008)Partial results are valid but processing is incomplete: [client 192.168.9.46:52730] AH01095: prefetch request body failed to 127.0.0.1:8123 (localhost) from 192.168.9.46 (), referer: http:/hostname:8080/start.html#st=0
[Thu Aug 04 12:51:20.758277 2016] [proxy_http:error] [pid 4424:tid 1092] (70008)Partial results are valid but processing is incomplete: [client 192.168.9.46:57339] AH01095: prefetch request body failed to 127.0.0.1:8123 (localhost) from 192.168.9.46 (), referer: http://hostname:8080/start.html#st=9

I tried three diffenrent browsers and several client machines, all with the same result.

See attached screenshot.

 

Any ideas?

 

Kind regards,

Martijn