Subscribe
Accepted Solution

Snapvault config --Primary volume parameter missing

Hi All,

I am testing the Snapvault configuration using the WFA.

In the "Create Snapvault"(7-mode),we are missing the "PrimaryVolumeName" parameter in that command.

Due to that i don't have option to provide the Primary Volume name in workflow.can some one help me on this?.

Regards,

Srinivas Rao

Re: Snapvault config --Primary volume parameter missing

Hi Srinivas:

Thanks for your query.

Just wanted to clarify if this is what you meant.

I checked the "Create Snapvault"(7-mode) command.

PrimaryVolumeName parameter is present in the command.

Is this the command which you meant.

Regards

Abhi

Re: Snapvault config --Primary volume parameter missing

Hi Abhi,

Can you check the attached screen shot.I don't find "PrimaryVolumeName" parameter in that.


Re: Snapvault config --Primary volume parameter missing

The parameter 'primary_qtree" is of type Reference Object indicated by a "R" in front of it. So now you can't use $qtree_name as a direct user-input parameter, you'll need to use a Filter.

Click on the small box which appears when you take the mouse to enter the qtree_name field. See the image below. There is a tooltip saying "Click button to search for Qtree". Click it.

Now select your filter. The primary Volume name will taken from primary_qtree.volume.name

-sinhaa

If this post resolved your issue, help others by selecting ACCEPT AS SOLUTION or adding a KUDO.

Re: Snapvault config --Primary volume parameter missing

Got.Thanks for the Quick help:-)