Subscribe

Unable to Use Chrome 31.0.1650.57 With OCUM 5.2

Anyone else experiencing this?  Aside from the typical browser warnings, it works fine with IE 11 and Waterfox 24.0

I just upgraded from OCUM 5.1 to 5.2 today.  Was able to use 5.1 with Chrome just fine.

Here are the error details provided:

==ERROR==

com.netapp.nwf.client.userinterface.error.DefaultErrorDetails

==TIME==

2013-11-21 16:13:58,907

==MESSAGE==

Internal Server Error: Check if any of the services are temporarily unavailable. Additional information might be available in the server error log.

==DETAILS==

No details are available.

==CORRECTIVE ACTION==

No suggested corrective action is available.

==LOCATION==

Location is not specified.

==BROWSER INFO==

App Name: Netscape

App Version: 5.0 (Windows NT 6.3; WOW64) AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko) Chrome/31.0.1650.57 Safari/537.36

App Codename: Mozilla

User Agent: Mozilla/5.0 (Windows NT 6.3; WOW64) AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko) Chrome/31.0.1650.57 Safari/537.36

Platform: Win32

Cookie Enabled: true

Unable to Use Chrome 31.0.1650.57 With OCUM 5.2

Nevermind.  This isn't a Chrome issue at all.  Tried with Canary v33 and it worked OK.  Then went back to v31 of Chrome and tried a different profile and it loaded fine as well.

I must have something stuck in my cache that's breaking it.

Re: Unable to Use Chrome 31.0.1650.57 With OCUM 5.2

Same issue here and clearing the cookies in the browser worked.

- https://communities.netapp.com/thread/30875