Subscribe

problem adding objects to a view

Hi all,

I am trying to add an object to a view in OnCommand 5.0. The same command completes successfully in 4.0.2. Has something broken or am I doing something wrong? The help output shows the same syntax as it was in 4.0.2

TIA,

Frank

OC 5.0

---------

root@averelin01 ~]# dfm perf view counter add -n 209 Franksview "NFS Ops"  volume:nfs_ops

Error: No instance found of type volume named nnyca00010n1:/tools (209).

[root@averelin01 ~]# dfm perf view counter add -n nnyca00010n1:/tools Franksview "NFS Ops"  volume:nfs_ops

Error: No instance found of type volume named nnyca00010n1:/tools (209).

[root@averelin01 ~]# dfm volume list 209

ID   Volume Name                          Type         Block Type Deleted  Deleted By    

---- ------------------------------------ ------------ ---------- -------- ---------------

209 nnyca00010n1:/tools                  Flexible     64_bit     No                               

DFM 4.0.2

--------------

[root@chpsbxvmlin-117 seiji]# dfm perf view counter add -n 736 Franksview "NFS Ops"  volume:nfs_ops

Counter added successfully.

[root@chpsbxvmlin-117 seiji]# dfm volume list nnyca00010n1:/tools

ID   Volume Name                          Type         Block Type Deleted  Deleted By    

---- ------------------------------------ ------------ ---------- -------- ---------------

736 nnyca00010n1:/tools                  Flexible     64_bit     No     

Re: problem adding objects to a view

It worked for me

C:\>dfm about

Version                          5.0.0.7636 (5.0)

C:\>dfm perf view counter add -n 809 stevesview "NFS Ops" volume:nfs_ops

Counter added successfully.

I tried fudging the different arguments and could not duplicate the Error you listed.  Have you tried it on a different volume?

Re: problem adding objects to a view

Yes, I have. Same results.