Subscribe
Accepted Solution

Connection Refused from Zedi (Zexplore)

I am getting connection refused when trying to access the Netapp-7mode simulator from Zedi (Zexplore), but I am able to get access to web of the simulator using IP-address (http://IP-address/na_admin/). Below are my options httpd setting. I am new to Netapp and any help in resolving this issue will be greatly appreciated.

 

 

httpd.access legacy
httpd.admin.access legacy
httpd.admin.enable on
httpd.admin.hostsequiv.enable off
httpd.admin.max_connections 512
httpd.admin.ssl.enable off
httpd.admin.top-page.authentication on
httpd.autoindex.enable off
httpd.bypass_traverse_checking off
httpd.enable off
httpd.ipv6.enable off
httpd.log.format common
httpd.method.trace.enable off
httpd.rootdir XXX
httpd.timeout 300
httpd.timewait.enable off

Re: Connection Refused from Zedi (Zexplore)

 

Mitchell -

 

What user are you trying to connect as (root) ?

I did note that you still had options httpd.admin.ssl enable turned off.

Try with it enabled.

 

 


I hope this response has been helpful to you.

At your service,

Eugene E. Kashpureff, Sr.
Independent NetApp Consultant, K&H Research http://www.linkedin.com/in/eugenekashpureff
Senior NetApp Instructor, IT Learning Solutions http://sg.itls.asia/netapp
(P.S. I appreciate 'kudos' on any helpful posts.)

Re: Connection Refused from Zedi (Zexplore)

Yes I am trying to connect as root. However after configuring SSL and enabling it, I am able to connect to Netapp-Simulator. Thanks for your help.

Re: Connection Refused from Zedi (Zexplore)

Hi Eugene,

 

what option settings are required on a 8.2 cluster to be able to connect from ZEDI?

 

Thanks,

-Ams

Re: Connection Refused from Zedi (Zexplore)

 

AMS -

 

No options settings for Cluster mode - you should be able to connect as 'admin' on the cluster mgt lif ...

 


I hope this response has been helpful to you.

At your service,

Eugene E. Kashpureff, Sr.
Independent NetApp Consultant http://www.linkedin.com/in/eugenekashpureff
Senior NetApp Instructor, Fast Lane US http://www.fastlaneus.com/
(P.S. I appreciate 'kudos' on any helpful posts.)

 

Re: Connection Refused from Zedi (Zexplore)

[ Edited ]

I need to connect using my own credentials, won't that work even if I'm an 'authenticated user'?