Data Backup and Recovery Discussions

SnapCreator Snapvault restore for Oracle ASM on rawdevices failed

loke

HI guys,

Need some help here.

I am trying to do snapvault backups for some volumes that houses Oracle Databases.

A bit of background here. A total of 14 LUNs were presented the a pair of DB servers for Oracle ASM on rawdevices. DBA created 3 instances include the ASM instance on the DB servers. I did a manual base qtree snapvault for all the 14 LUNs. After which I configured SnapCreator on one of the DB servers to do snapvault for 2 instances (ASM instance not included). I did a test on the snapvault backup and it works. Checked oracle alert logs to confirm that instances were put into hot-backup mode. DBA then deleted some data on the DBs and when a snapvault restore was ran, all seems find. But when we tried to start up the instances only the ASM instance could start.

Anyone knows if I missed out something?

BTW the OS are RHEL3 and Oracle is 10G R1.

Apologies for my bad english

1 REPLY 1

neto

Hi Loke,

This is neto from Brazil

How are you?

Please contact me to discuss a little bit more in details about what is happening.

Please ping on yahoo messenger - netofrombrazil

All the best

neto

Announcements
NetApp on Discord Image

We're on Discord, are you?

Live Chat, Watch Parties, and More!

Explore Banner

Meet Explore, NetApp’s digital sales platform

Engage digitally throughout the sales process, from product discovery to configuration, and handle all your post-purchase needs.

NetApp Insights to Action
I2A Banner
Public