Data Infrastructure Management Software Discussions

Execution of workflow automation failed due to "Could not find a part of the path 'D:\Program

Parween_khan
views-count 1943 Views

Hi,

 

Execution of workflow automation failed due to "Could not find a part of the path 'D:\Program Files\NetApp\WFA\jboss\standalone\tmp\wfa\workflow_data\35517.xml"

Netapp case has been raised  and confirmed there is no issue with the WFA application, no clue to diagnose the issue.

Execution fails continously 3 or 4 runs then get success, intermittent failure occurs.

WFA version :2.2

OS: Windows 2008

Can someone please help me to fix the issue?

 

Thanks

Deepak

3 REPLIES 3

Re: Execution of workflow automation failed due to "Could not find a part of the path 'D:\Progr

abhit
views-count 1944 Views

Can you please check if there is any other application running in 

the system other than WFA, like an IIS server. 

 

Regards

Abhi

Re: Execution of workflow automation failed due to "Could not find a part of the path 'D:\Progr

paragp
views-count 1944 Views

This looks like an issue we fixed in WFA 3.0. The WFA temp file clean up mechanism was unwittingly deleting files still in use in by workflows.

Re: Execution of workflow automation failed due to "Could not find a part of the path 'D:\Progr

abhit
views-count 1944 Views

Parag also pointed out that the BURT number is 833488 which has been fixed in 3.0.

Please read the public report for more details.

 

Regards

Abhi

G2 Review Banner
All Community Forums
Public