Data Infrastructure Management Software Discussions

Re: NetApp Harvest Graphite Issue with Ontap 9

We are also eagerly awaiting the ontap 9 templates

Re: NetApp Harvest Graphite Issue with Ontap 9

plus 1 on waiting for v9 support.

 

Re: NetApp Harvest Graphite Issue with Ontap 9

Hi,

As version 9 is GA now, any update on when we can expect the version 9 template?

 

Also if we can do anything to assist, let me know!

 

Regards,

Martijn Moret

Re: NetApp Harvest Graphite Issue with Ontap 9

Works for me for 9.0RC1.

Re: NetApp Harvest Graphite Issue with Ontap 9

Hi @it_storage_team

 

As of today you can download netapp harvest 1.3, see the ToolChest

http://mysupport.netapp.com/tools/info/ECMLP2314554I.html?productID=61924

 

I've updated my all instances with great success.

 

Good luck!

 

Pablo

Re: NetApp Harvest Graphite Issue with Ontap 9

@PabloZorzoli is correct.  

 

I also just posted a blog Announcing NetApp Harvest v1.3 with some more details about it!

 

 

 

Cheers,
Chris Madden

Solution Architect - 3rd Platform - Systems Engineering NetApp EMEA (and author of Harvest)

Blog: It all begins with data

 

If this post resolved your issue, please help others by selecting ACCEPT AS SOLUTION or adding a KUDO or both!

Re: NetApp Harvest Graphite Issue with Ontap 9

Getting the same issue with ONTAP 9.2

 

No best dash fit monitoring template found in..... tried cdot/9.20,cnf

 

Any word on a fix for 9.2 or is this a different issue?

Re: NetApp Harvest Graphite Issue with Ontap 9

Same here. After upgrading two clusters to ontap 9.2 the harvest displays:

 

[2017-08-04 12:44:44] [ERROR  ] [main] No best-fit monitoring template found in [/opt/netapp-harvest/template/default]. Tried these: [cdot-9.2.0.conf]. Exiting;

 

Seems there is a new harvest needed?

 

Re: NetApp Harvest Graphite Issue with Ontap 9

same issue after upgrading to cdot 9.2.

 

i copied "cdot-9.1.0.conf" to "cdot-9.2.0.conf" as further discribed. works fine for my harvester.

 

 

greets

sascha

Re: NetApp Harvest Graphite Issue with Ontap 9

This works for me as well on 9.2.0

Forums