Data Infrastructure Management Software Discussions

Highlighted

OCI 7.3.2 with HyperV Data Source

hi All,

 

i'm looking for an advice, i have a POC setup on customer [OCI 7.3.2], during adding hyperV [MS Windows Server 2012 R2] data source we are getting the following error message :

 

ERROR [DSM-pool-3-thread-8] com.onaro.sanscreen.acquisition.framework.datasource.BaseDataSource (DataSourceErrorException.java:186) -VM100 [Error connecting] - The RPC server at VM101.mydomain is unavailable ([Device name VM100]: The RPC server at VM101.mydomain is unavailable)com.onaro.sanscreen.acquisition.framework.datasource.DataSourceErrorException: The RPC server at VM101.mydomain is unavailable

at com.onaro.sanscreen.acquisition.framework.datasource.DataSourceErrorException.createWithEnhanced(DataSourceErrorException.java:47) ~[au.jar:?]
at com.onaro.sanscreen.acquisition.datasource.microsoft_hyperv.builders.HostBuilder.build(HostBuilder.java:142) ~[microsoft_hyperv.jar:?]
at com.onaro.sanscreen.acquisition.datasource.microsoft_hyperv.builders.ClusterBuilder.buildCluster(ClusterBuilder.java:220) ~[microsoft_hyperv.jar:?]
at com.onaro.sanscreen.acquisition.datasource.microsoft_hyperv.builders.ClusterBuilder.build(ClusterBuilder.java:97) ~[microsoft_hyperv.jar:?]
at com.onaro.sanscreen.acquisition.datasource.microsoft_hyperv.builders.ClusterCenterBuilder.build(ClusterCenterBuilder.java:20) ~[microsoft_hyperv.jar:?]
at com.onaro.sanscreen.acquisition.datasource.microsoft_hyperv.builders.HyperVModelRootBuilder.build(HyperVModelRootBuilder.java:22) ~[microsoft_hyperv.jar:?]
at com.onaro.sanscreen.acquisition.datasource.microsoft_hyperv.HyperVFoundationPackage.doFoundation(HyperVFoundationPackage.java:133) ~[microsoft_hyperv.jar:?]
at com.onaro.sanscreen.acquisition.foundation.datasource.BaseFoundationPackage.pollNow(BaseFoundationPackage.java:244) ~[microsoft_hyperv.jar:?]
at com.onaro.sanscreen.acquisition.framework.datasource.BaseDataSource.run(BaseDataSource.java:423) [au.jar:?]
at com.onaro.sanscreen.acquisition.framework.datasource.BaseDataSource.runInitClassLoader(BaseDataSource.java:402) [au.jar:?]
at com.onaro.sanscreen.acquisition.framework.datasource.BaseDataSource.runNotifyListeners(BaseDataSource.java:375) [au.jar:?]
at com.onaro.sanscreen.acquisition.framework.datasource.BaseDataSource.runInitLog(BaseDataSource.java:349) [au.jar:?]
at com.onaro.sanscreen.acquisition.framework.datasource.BaseDataSource.runInitRecordingSession(BaseDataSource.java:314) [au.jar:?]
at com.onaro.sanscreen.acquisition.framework.datasource.BaseDataSource.runInitThreadName(BaseDataSource.java:299) [au.jar:?]
at com.onaro.sanscreen.acquisition.framework.datasource.BaseDataSource.runWithProfiler(BaseDataSource.java:278) [au.jar:?]
at com.onaro.sanscreen.acquisition.framework.datasource.BaseDataSource.run(BaseDataSource.java:254) [au.jar:?]
at com.onaro.sanscreen.acquisition.framework.mgmt.DataSourceManager$PollLogic.run(DataSourceManager.java:737) [au.jar:?]
at java.util.concurrent.Executors$RunnableAdapter.call(Executors.java:511) [?:1.8.0_162]
at java.util.concurrent.FutureTask.run(FutureTask.java:266) [?:1.8.0_162]
at java.util.concurrent.ThreadPoolExecutor.runWorker(ThreadPoolExecutor.java:1149) [?:1.8.0_162]
at java.util.concurrent.ThreadPoolExecutor$Worker.run(ThreadPoolExecutor.java:624) [?:1.8.0_162]
at java.lang.Thread.run(Thread.java:748) [?:1.8.0_162]

 

 

there are 3 cluster node on the hyperV cluster [VM100] :

- VM101

- VM102

- VM103

 

WMI & RPC server services is running, user account has local administrative right on all cluster node. MS HyperV OCI patch aslready installed as well [7.3_ici-5301].

 

glad to get an advice on this issue.

 

 

 

Check out the KB!
Knowledge Base
All Community Forums