Data Infrastructure Management Software Discussions

Highlighted

Something wrong with automationstore?

I am trying to download the Quota Management Pack for WFA without much of success. Clicking the download link gives a witty "404 - Not Found" and same error is displayed when I click Login at automationstore.netapp.com. Another NetApp site that has been Redesigned Beyond All Usability? 

 

Best regards

Richard

 

36 REPLIES 36
Highlighted

Re: Something wrong with automationstore?

@Richard

 

I am looking into this issue. I will update you the details as soon as possible.

 

 

Best Regards,

Shiva

Highlighted

Re: Something wrong with automationstore?

Hi Richard,

 

Please let us know which browser you are using.

We are not hitting this issue.

 

Regards,

Sundar

Highlighted

Re: Something wrong with automationstore?

I am using Google Chrome Version 58.0.3029.81

 

...but is a good idea to have a login button that is browser dependent?

 

Highlighted

Re: Something wrong with automationstore?

@Richard,

 

Please follow the below steps to download the "Quota Management Pack " from automationstore(automationstore.netapp.com) and I am able to download the pack.

 

 

Step1:

 

 

Step1.png

Step2:

 

 

Step2.png

 

Step3

 

step3.png

 

 

Step4

 

step4.png

 

 

If still not able to download, please share the steps which you followed

 

 

Highlighted

Re: Something wrong with automationstore?

No matter if i click the green icon on the right or go through Quota Management and click the big Download button....

step1.png

 

...I still end up with a 404:

step2.png

Re: Something wrong with automationstore?

Thanks for the details.

We are also using the same browser with same version, issue is not reproducable.

 

please let us know OS version which you are using?

 

 

 

 

Highlighted

Re: Something wrong with automationstore?

Windows 8.1

 

Is there any other way you can get the WFA Pack available for download?

 

Highlighted

Re: Something wrong with automationstore?

Just try from another browser. It should work.

I just tried and everything seems to be working fine as others have said.

 

You can talk to the netapp account team or netapp customer support to get the pack.

 

Regards

Abhi

Highlighted

Re: Something wrong with automationstore?

Firefox 53.0 > https://automationstore.netapp.com > click Login = 404 File Not found
Internet Explorer 11.0 > https://automationstore.netapp.com > click Login = 404 File Not found

Should I try more browsers?

 

Highlighted

Re: Something wrong with automationstore?

You are not getting to the single sign on page after clicking on the link.

SSO page should have popped up. Something in your network is blocking it.

Try accessing from your smartphone or some other machine which is not in the same network

and check if your login is working.

 

Regards

Abhi

Highlighted

Re: Something wrong with automationstore?

NetApp Support Site, FieldPortal, Hardware Universe, ATP, Synergy and a bunch of other NetApp sites work just fine with single sign on. But when I go to https://automationstore.netapp.com there is a Login button, just as if the credentials are not passed over. And whenever I click it I get a 404. The existence of a web page cannot depend on our internal network infrastructure, can it?

Highlighted

Re: Something wrong with automationstore?

Agreed.

We will log a defect for the same and check at our end.

 

Regards
Abhi

Highlighted

Re: Something wrong with automationstore?

I appreciate your efforts.

Highlighted

Re: Something wrong with automationstore?

I am able to get to the download as well.  Do you have someone else in your organization with a netapp support login.  If they could try, that would help us isolate it from your user id, to your infrastructure, or our code.

 

Mike

Highlighted

Re: Something wrong with automationstore?

I got the WFA pack from the local NetApp team and it worked like a charm (except that it is hard coded to only work with ONTAP 8.3...) so there is no need to spend more time on this for now.

Try the NEW Knowledgebase!
NetApp KB Site
Forums