Data Infrastructure Management Software Discussions

Re: Something wrong with automationstore?

I just checked and I'm still seeing the same thing.  I get a 404 error when trying to download the file if I'm already logged into the support site.  If I'm not logged into the support site it takes me to a login page and my credentials will not work on that page.

Re: Something wrong with automationstore?

I have been able to download the pack I wanted, so I guess my problem was a different one and has been resolved.

 

Thanks,

 

 

Christian

Re: Something wrong with automationstore?

Interesting. I have the same behaviour: 404 when I am authenticated to some other NetApp site and login incorrect if I am not. Even more confusing!

 

However, I still get a 404 when I try to download the Quota Management pack...

 

Brgds / richard

 

Re: Something wrong with automationstore?

I get the same error; logging on using te button on the login button on the automationstore page yields an password error.

if logged on to another netapp site i get the 404 error.. something is seriously broken.

Highlighted

Re: Something wrong with automationstore?

I am having the same issue. Tried:

 

Firefox 53.0

IE 11

 

Chrome "39.0.2171.95 m" worked, but it didn't let me log in. Told me "Incorrect Username or Password"

 

Annoying to actually get there, then to be blocked again. Hoping this is fixed soon!

Re: Something wrong with automationstore?

Hi All,

 

Thanks for the details.

We are working on this issue.

 

Issue will be fixed MAY1st week.

 

Re: Something wrong with automationstore?

Hi all,

 

Same here but with any pack.

Even the login page gives 404.

netapp404.png

 

It is a real pain to setup the OnCommand stack.

No doc, multiple places to get stuff downloaded, installed and NOT working.

Where are your devops!

 

Re: Something wrong with automationstore?

Download of pack issue will be fixed next week.

 

Regards

Abhi

Re: Something wrong with automationstore?

Please udate about an issue fix

Re: Something wrong with automationstore?

Hi All

 

An eRFC - CHG110098 has been raised for this request.

 

Issue will be fixed ASAP.

Once after the fix, i will share the details.

 

Best Regards

Shiva

Forums