Data ONTAP Discussions

Oracle OEM 12c (12.1.0.2.0) with Plugin 12.1.0.3.1, all cDOT clusters & vservers show target dow

I am running 8.3.1RC1 on 3 clusters and for some reason I am showing target down on all of my clusters.  I do not know if the targets started showing as down when I went from 8.3 to 8.3.1 but I was wondering where to troubleshoot to figure out.  This install was working fine in the past, as I mentioned I am not sure when all targets started showing down.  I have a 7-mode 8.2.2 HA pair and it shows as available.

 

Thanks,

Paul Winkel

Database CSE

4 REPLIES

Re: Oracle OEM 12c (12.1.0.2.0) with Plugin 12.1.0.3.1, all cDOT clusters & vservers show target

We have the same issue running on 8.3.2

Re: Oracle OEM 12c (12.1.0.2.0) with Plugin 12.1.0.3.1, all cDOT clusters & vservers show target

Long shot, but did you ever & do you recall what was done to fix the SVMs showing as DOWN?

Re: Oracle OEM 12c (12.1.0.2.0) with Plugin 12.1.0.3.1, all cDOT clusters & vservers show target

We upgraded to 12.1.0.5 and it works.

Re: Oracle OEM 12c (12.1.0.2.0) with Plugin 12.1.0.3.1, all cDOT clusters & vservers show target

Pretty sure it had to do with re-enabling webservices or something like that. I think you have to login to the cluster and go into diag mode and make sure http is enabled for webservices.

I think if you do a system services web show it will show http as disabled. If this is not the problem feel free to email me a winkel@netapp.com and I will try and find old email.

Forums