FAS and V-Series Storage Systems Discussions

All disk doesnt illuminate & have amber on the controller module in FAS2020

SCOTT_V_RONTALE

Hi All, 

 

I've noticed that there is no light on the leds of all disk , PLus there is an amber on the controller. I've tried to connect to serial port using putty but cannot type anything unless I hit ctrl + g and the BMC shell prompt.

My question is can it be the controller module got broken already?

 

Thank you! 

1 ACCEPTED SOLUTION

Sahana

It might be a faulty controller. Please contact Netapp support and raise a case.

If this post resolved your issue, help others by selecting ACCEPT AS SOLUTION or adding a KUDO.

View solution in original post

3 REPLIES 3

Sahana

Hi,

 

Shut down the system, try reseating the controller, ensure all the cables are firmly connected. Check the LED status again.

If this post resolved your issue, help others by selecting ACCEPT AS SOLUTION or adding a KUDO.

SCOTT_V_RONTALE

Hi, 

Ive tried what you have suggested but still same result.

Sahana

It might be a faulty controller. Please contact Netapp support and raise a case.

If this post resolved your issue, help others by selecting ACCEPT AS SOLUTION or adding a KUDO.

View solution in original post

Announcements
NetApp on Discord Image

We're on Discord, are you?

Live Chat, Watch Parties, and More!

Explore Banner

Meet Explore, NetApp’s digital sales platform

Engage digitally throughout the sales process, from product discovery to configuration, and handle all your post-purchase needs.

NetApp Insights to Action
I2A Banner
Public