OnCommand Storage Management Software Discussions

After WFA 2.0 installation the scripts are not working with an errormessage 'cannot run program "powershell"

We have powershell 2.0 installed on the system with unrestricted ExecutionPolicy.

errormessage:

17:24:23.938 ERROR  [Create QTree] Command failed for Workflow 'Create a Qtree CIFS Share in a Vfiler' with error : Cannot run program "powershell" (in directory "C:\Program Files\NetApp\WFA\jboss\server\default\tmp\wfa"): CreateProcess error=2, Das System kann die angegebene Datei nicht finden

17:24:23.938 INFO  [Create QTree] ***** Workflow Execution Failed *****

Could you please help me? How do we have to setup powershell to get WFA working fine?

Thanks a lot,

kind regards,

Martin

3 REPLIES

Re: After WFA 2.0 installation the scripts are not working with an errormessage 'cannot run program "powershell"

We had to add a systemvariable:

%SystemRoot%\syswow64\WindowsPowerShell\v1.0\

Now it is working perfectly well!

Re: After WFA 2.0 installation the scripts are not working with an errormessage 'cannot run program "powershell"

Where did you added this system variable. Please.

I am facing the same issue after installation PowerShell 3.0

Shariq

Re: After WFA 2.0 installation the scripts are not working with an errormessage 'cannot run program "powershell"

Addit to your path system variable

Read here: http://www.computerhope.com/issues/ch000549.htm

If this post resolved your issue, help others by selecting ACCEPT AS SOLUTION or adding a KUDO.

Forums