Who Me Too'd this topic

About Data Backup and Recovery Discussions
Talk with other data protection experts about NetApp's SnapManager, SnapDrive, SnapProtect and SnapCenter.

SnapCenter 4.0 - SQL Databases not showing up

Hey,

 

I have just started evaluating SnapCenter and have already stumbled upon something I don't understand. However I think it's either a mis-use on my side or a "works as designed" that I don't understand rather than a bug.

 

So I have installed SnapCenter with a Dom Ad account for testing purposes, added a few hosts and an SQL Server. Setup was no problem, full- and log-backups are working fine. Now I went to take care of user management. What I did:

 

- Added an Active Directory Group to SnapCenterAdmin Role

- Users in Group can authenticate just fine but didn't see anyhting

- Of course, so under User Access - All I granted the permissions to every object for that group.

 

Now members of that group can see storage systems, hosts, policies and all that just fine.

 

However what does not show up are SQL databases (Resources - Databases). If I log in back as the DomAd I jused to set everything up, the databases are showing up just fine so I can do for example a restore.

 

However as one of the other AD users in the group, the databases do not show up. The instance appears and I can run a backup - but no restore, since for that I would require the database view.

 

What am I doing wrong?

Thanks guys Smiley Wink

Regards,

 

Chris

Who Me Too'd this topic