Who Me Too'd this topic

About Data Infrastructure Management Software Discussions
Connect with peers about the NetApp OnCommand suite of storage management software, including OnCommand Unified Manager, OnCommand System Manager, OnCommand Insight, OnCommand Balance, and OnCommand Workflow Automation.

Simulator can't locate network device (Fedora 16)

Hi, I upgraded my workstation to Fedora 16 and since that move I've been unable to get the simulator to start.  It panics as follows:

pf_packet_init: can't get IF flags: No such device

PANIC: pfif can't initialize device

version: NetApp Release 7.3.6: Thu Jul  7 00:41:19 PDT 2011

cc flags: L

dumpcore: pfif can't initialize device

This failure was probably caused by having your network interface down or an invalid interface. Re-run setup.sh and choose a different interface or fix the one you have chosen.

In Fedora 16 the naming of ethernet interfaces has changed from "ethX" to "emX" - trying to add the correct interface (em1 in this case) during setup fails with:

The network interfaces have been examined for use by the simulator:

Choosing a DOWN interface will cause the simulator to crash.

Either repair the interface(s) or choose the "default route" interface.

Which network interface should the simulator use? [default]: em1

No interface em1 found. Choose a network interface that the simulator should use.

The simulator is unable to attach to the default network interface.  I also tried attaching it to an alias interface, and a bridge interface, with similar results.  It seems something in the way Fedora 16 is presenting it's ethernet interface is causing the simulator to be unable to recognize it.

Anyone tackle this yet?

Who Me Too'd this topic