AFF

Problem detecting Volumes on new server ESXi 6.7

CDHICT

Hi everyone,

 

We are currently installing a new server to replace an old one. The connection with our IBM Stowize work as intended but with our Netapp E2700 series ... On vmware, it didn't show all of our volumes. It show only the first volume but not the two others ...

Did anyone have an idea why it didn't show all ? 

 

It's a long time i search everywere why it didn't work but nothing work 😞

 

Thanks in advance

 

Old server: IBM system X 3550 M4    ESXI 6.0

 

New server: ProLiant DL385 Gen10 Plus  ESXI 6.7

3 REPLIES 3

CDHICT

To be precise, it's NETAPP NetApp E2724 .

We have 3 server connected on it using SAS cable . 2 old server and a one new one. Only the new on cannot acces on two out of tree Volumes of the netapp :

NetappVolumes.PNG

On our IBM V3700, i found how to allow an host to access the data but on Netapp Santrcity... i found nothing

 

I realy dont know if it's a driver problem on vmware or something else with our NetAPP

 

we should see something like that

CDHICT_0-1637575751019.png

 

but we have this :

CDHICT_3-1637576399692.png

Any idea why ?

 

Thanks in advance

TMAC_CTG

On an eSeries. Using iscsi? Are your igroups configured correctly? Is your host able to access ask the iscsi ports on the storage?

yes a NetApp E2724 using SAS cables to servers

Announcements
NetApp on Discord Image

We're on Discord, are you?

Live Chat, Watch Parties, and More!

Explore Banner

Meet Explore, NetApp’s digital sales platform

Engage digitally throughout the sales process, from product discovery to configuration, and handle all your post-purchase needs.

Public