Data Backup and Recovery

SM for Exchange - Databases listed as Invalid

tompsmith

Hello,

 

I will start by saying ive never sued snap manager for exchange before...

 

i wonder if anyone can advise me please, ive installed SME version 7.2.0.1679 on to all of my Exchagne 2013 servers.

I have ran the SME configurtaion wizard on all of the exhcnage servers and they all completed without a hitch.....

 

Im using SM for Exchange with a DAG on 2013, so the DAG was added when it asks you to add a serevr to be managed. There are 4x Exchange servers and an even number of database copies across the servers.

 

Im getting the error of "invalid" next to all of my databases within the backup TAB regardless of which server i am connected to. I have also restrated the snap manager service on all 4 servers but that hasnt made a difference

 

the databases are also greyed out so you cant "tick" the box....

 

 

Im not sure what ive done wrong in all honnestsy, the database and logs are on seperate luns on each servers.

 

if anyone can give any guidance on this it would be appreciated

 

thanks

 

 

 

 

0 REPLIES 0
Announcements
Register for Insight 2021 Digital

INSIGHT 2021 Digital: Meet the Specialists 2

On October 20-22, gear up for a fully digital, totally immersive virtual experience with a downright legendary lineup of world-renowned specialists. Tune in for visionary conversations, solution deep dives, technical sessions and more.

NetApp on Discord Image

We're on Discord, are you?

Live Chat, Watch Parties, and More!

Explore Banner

Meet Explore, NetApp’s digital sales platform

Engage digitally throughout the sales process, from product discovery to configuration, and handle all your post-purchase needs.

NetApp Insights to Action
I2A Banner
Public