Subscribe

vscan connection-status is showing Disconneted

Hi 

 

I have added AV server  to controllers and but is showing disconncted and not showing disconneted reason

Apart from adding SEP to controllers , Do need to do some other configuration at Filer level and please lhelp in this and  atached text file for info

 

10.90.87.23 (AV Sevrer with Agent installation)


SA8CLS01::*> vserver vscan scanner-pool show
Scanner Pool Privileged Scanner
Vserver Pool Owner Servers Users Policy
----------- ---------- ------- -------------------- --------------- ----------
SA8NAS01 SP1 vserver 10.90.87.236 axabs-in\svc_ primary nas

 

 


SA8CLS01::*> vserver vscan connection-status show-all Connection
Vserver Node Server Status Disconnect Reason
----------- ----------------- --------------- -------------- -----------------
SA8NAS01 SA8UNS01 10.90.87.236 disconnected -
SA8NAS01 SA8UNS02 10.90.87.236 disconnected -

 

 

Regards

Srikanth

Re: vscan connection-status is showing Disconneted

Please post the version of your Data ONTAP, Windows server, Antivirus software and SMB protocol used on the server etc. Also, please check the message and debug logs on Data ONTAP, as well as the logs on the vSCAN servers to see if there is any clue. Data provided in this post seems to be too little for troubleshooting.

If this post resolved your issue, help others by selecting ACCEPT AS SOLUTION or adding a KUDO.
Cannot find the answer you need? No need to open a support case - just CHAT and we’ll handle it for you.

Re: vscan connection-status is showing Disconneted

i am also facing the same issue....what was the cause and how did you resolved it ?