Active IQ Unified Manager Discussions

OCUM 9.5 REST API

lil_baby_james

Hi, I'm trying to make a REST call to the elements I see in the swagger documentation, but I always receive this response:

 

500 Internal Server Error

{
      "url": "/rest/volumes",
      "message": "Could not find acceptable representation",
      "errorCode": "",
      "errorPayload": null

My Content-Type and Accept are set to 'application/json. Am I missing a header?

 

Thanks.

1 ACCEPTED SOLUTION

I am on OCUM 9.4 and working perfectly, though my content-type is

"content-type": "application/vnd.netapp.object.inventory.hal+json;charset=UTF-8"

 

View solution in original post

6 REPLIES 6

gaurav_verma

500 is a server side error. I hope your OCUM is working perfectly! 

Did you first try to get output in swagger itself? is it working there? Also you can check if SSL is the problem. 

 

Swagger is giving me back attributes with empty values. My SSL certificates appear to be functional. Is there a log file I can check to help me troubleshoot this?

 

Thanks.

I am not aware any such logs/logfile. 

I still suggest to check HTTPs certificates in OCUM configuration under setup/http certificates. 

The certs are working properly. Not sure what to troubleshoot next : /

I am on OCUM 9.4 and working perfectly, though my content-type is

"content-type": "application/vnd.netapp.object.inventory.hal+json;charset=UTF-8"

 

View solution in original post

Yeah, that was the key. I needed to use the long jumble of content type. Thank you very much.

Announcements
NetApp on Discord Image

We're on Discord, are you?

Live Chat, Watch Parties, and More!

Explore Banner

Meet Explore, NetApp’s digital sales platform

Engage digitally throughout the sales process, from product discovery to configuration, and handle all your post-purchase needs.

NetApp Insights to Action
I2A Banner
Public