Active IQ Unified Manager Discussions

OnCommand 6.x : Snapshot table empty in OnCommand Database

thierry

Hello,

 

While writing workflows dealing with snapshots, I realized that the snapshot table was empty in OnCommand Database.

In netapp_model_view, the table exist but is empty.

 

Same behaviour with Oncommand 6.0, 6.1 and 6.2.

 

Is this an expected behaviour ?

Is there a way to populate the snapshot table ?

 

Regards

1 ACCEPTED SOLUTION

abhit

It is by design.

There is an enhancement request BURT filed by WFA for the same.

BURT number is 860911.

 

However, there is a solution available, please look into this post.

http://community.netapp.com/t5/OnCommand-Storage-Management-Software-Articles-and-Resources/WFA-2-1-CM-Snapshot-support-with-Unified-Manager-6-0/ta-p/...

 

Regards

Abhi

View solution in original post

2 REPLIES 2

thierry

 

Hi abhit,

I downloaded the dictionnary entries, created new data sources  and it fixed my issue.

 

Thank you very much.

 

Regards

 

abhit

It is by design.

There is an enhancement request BURT filed by WFA for the same.

BURT number is 860911.

 

However, there is a solution available, please look into this post.

http://community.netapp.com/t5/OnCommand-Storage-Management-Software-Articles-and-Resources/WFA-2-1-CM-Snapshot-support-with-Unified-Manager-6-0/ta-p/...

 

Regards

Abhi

View solution in original post

Announcements
NetApp on Discord Image

We're on Discord, are you?

Live Chat, Watch Parties, and More!

Explore Banner

Meet Explore, NetApp’s digital sales platform

Engage digitally throughout the sales process, from product discovery to configuration, and handle all your post-purchase needs.

NetApp Insights to Action
I2A Banner
Public