Effective December 3, NetApp adopts Microsoft’s Business-to-Customer (B2C) identity management to simplify and provide secure access to NetApp resources.
For accounts that did not pre-register (prior to Dec 3), access to your NetApp data may take up to 1 hour as your legacy NSS ID is synchronized to the new B2C identity.
To learn more, read the FAQ and watch the video.
Need assistance? Complete this form and select “Registration Issue” as the Feedback Category.

Active IQ Unified Manager Discussions

WFA - Unable to load Vmware Snapin

sheelnidhig

Hello Guys,

 

I am trying to load the VMware snapin, but it throwing an error, code is:

 

$SnapinLoaded = Get-PSSnapin | Where-Object {$_.name -like "*VMware*"}
If (!$SnapinLoaded) {
try {
Add-PSSnapin VMware.VimAutomation.Core
} catch {
$error = "ERROR: Failed to Add VMware.VimAutomation.Core Snapin! Check installation path!"
throw $error
}
}

 

Error message is:

19:04:42.953 INFO [Test] ### Command 'Test' in 'POWER_SHELL' ### 19:04:48.681 ERROR [Test] ERROR: Failed to Add VMware.VimAutomation.Core Snapin! Check installation path! 19:04:48.747 ERROR [Test] Failed executing command. Exception: The specified module 'VMware.VimAutomation.Cis.Core' was not loaded because no valid module file was found in any module directory.

 

PowerCLI version is:

VMware vSphere PowerCLI 6.3 Release 1 build 3737840

 

Any Help?

 

THanks,

Sheel

1 REPLY 1

sinhaa

@sheelnidhig

 

This has nothing to do with WFA.

 

Looks like your VMware PowerCLI installation didn't go smooth. Reinstall it.

 

sinhaa

If this post resolved your issue, help others by selecting ACCEPT AS SOLUTION or adding a KUDO.
Announcements
NetApp on Discord Image

We're on Discord, are you?

Live Chat, Watch Parties, and More!

Explore Banner

Meet Explore, NetApp’s digital sales platform

Engage digitally throughout the sales process, from product discovery to configuration, and handle all your post-purchase needs.

NetApp Insights to Action
I2A Banner
Public