Active IQ Unified Manager Discussions

WFACredentials issue

ckirim

I have following error message by executing  get-WFACredentials command;

 

 wfa (2).jpg

1 ACCEPTED SOLUTION

sinhaa

@ckirim

 

Looks like you have restored a backup file created on a different WFA machine on another WFA server. This error comes when there is WFA key-mismatch.

 

Details I'll explain later, lets try to resolve this first.

 

1. Go to WFA-> Execution->Credentials and open for editing  the credentials for this host.

2. Erase and retype the Username and password.

3. Press SAVE.

 

Now try your command, it should work.

 

 

sinhaa

 

 

If this post resolved your issue, help others by selecting ACCEPT AS SOLUTION or adding a KUDO.

View solution in original post

1 REPLY 1

sinhaa

@ckirim

 

Looks like you have restored a backup file created on a different WFA machine on another WFA server. This error comes when there is WFA key-mismatch.

 

Details I'll explain later, lets try to resolve this first.

 

1. Go to WFA-> Execution->Credentials and open for editing  the credentials for this host.

2. Erase and retype the Username and password.

3. Press SAVE.

 

Now try your command, it should work.

 

 

sinhaa

 

 

If this post resolved your issue, help others by selecting ACCEPT AS SOLUTION or adding a KUDO.

View solution in original post

Announcements
NetApp on Discord Image

We're on Discord, are you?

Live Chat, Watch Parties, and More!

Explore Banner

Meet Explore, NetApp’s digital sales platform

Engage digitally throughout the sales process, from product discovery to configuration, and handle all your post-purchase needs.

NetApp Insights to Action
I2A Banner
Public