Cloud Insights

Cloud Insight Telegraf installation on Linux /etc/telegraf/telegraf.conf is empty

Bernadette

Hello, after a new installation on a server I see the telegraf.conf beeing empty. 
Installation did not report any error. Service started but nothing happens. No error messages visible to me. (same behavior on 3 different installations)

steps performed:

sudo -su

proxy configuration (export & /etc/default/telegraf)

Agent  installation (finished without error)

 

does anyone know how to solve this  ? or how to open a support ticket 🙂
thx

3 REPLIES 3

Hello, thanks for your reply.
I have the problems while installing the datacollector  agent on a Linux (RHEL7), not with acquisition unit (acquisition unit is working fine).

2 rhel7.4 physical server where the agent has been installed appeared immediately on the CI , but on 3 virtual server  with 7.9 /7.8 the agent appearing on cloud insights.
No difference in the output of the troubleshooting agent installation: https://kb.netapp.com/Advice_and_Troubleshooting/Cloud_Services/Cloud_Insights/Cloud_Insight_Telegraf_agent_installation%2C_verification_and_troublesh...

unfortunately I am still in the trial mode...


Ah, I see. You installed curl, sudo, ping, sha256sum, and dmidecode with yum, right?

 

You can still reach out to NetApp  Support:

 

You can access support options in Cloud Insights by clicking on Help > Support. The support options available to you depend on whether you are in Trial mode or Subscription mode.


https://docs.netapp.com/us-en/cloudinsights/concept_requesting_support.html

 

Announcements
NetApp on Discord Image

We're on Discord, are you?

Live Chat, Watch Parties, and More!

Explore Banner

Meet Explore, NetApp’s digital sales platform

Engage digitally throughout the sales process, from product discovery to configuration, and handle all your post-purchase needs.

NetApp Insights to Action
I2A Banner
Public