Data Backup and Recovery Discussions

SMBR stopped working

Hi guys,

I need your help to fix this issue.

I tried to launch SMBR on my exchange server in order to test the recovery.

Everytime I start the application, in the begining everything's fine ( pre scan, scanning log files, ...)

but at the loading the mailboxes source and target. An windows error message appears : the application has stopped working.

When I check, the event viewer, here is the log I found :

<Event xmlns="http://schemas.microsoft.com/win/2004/08/events/event">

- <System>
  <Provider Name="Application Error" />
  <EventID Qualifiers="0">1000</EventID>
  <Level>2</Level>
  <Task>100</Task>
  <Keywords>0x80000000000000</Keywords>
  <TimeCreated SystemTime="2011-01-07T16:33:52.000000000Z" />
  <EventRecordID>395176</EventRecordID>
  <Channel>Application</Channel>
  <Computer>SMPEX01.victrix.ca</Computer>
  <Security />
  </System>
- <EventData>
  <Data>SMBR.exe</Data>
  <Data>6.0.0.16</Data>
  <Data>4b1d7c96</Data>
  <Data>ExchLib.dll</Data>
  <Data>2.10.9.0</Data>
  <Data>4b1570c9</Data>
  <Data>c0000005</Data>
  <Data>0001c5b3</Data>
  <Data>1ebd4</Data>
  <Data>01cbae8880bfd307</Data>
  <Data>C:\Program Files (x86)\NetApp\Single Mailbox Recovery\SMBR.exe</Data>
  <Data>C:\Program Files (x86)\NetApp\Single Mailbox Recovery\ExchLib.dll</Data>
  <Data>e8f25cb7-1a7b-11e0-868a-00221992758c</Data>
  </EventData>
  </Event>
Is anybody has an idea of what happening ?
Here is my configuration : Exchange 2010 sp1, outlook client installed, snapdrive 6, smbr 6
Thanks in advance.
3 REPLIES 3

Re: SMBR stopped working

Hi,

We are having the same issue, did you find a solution ?

We are using

W2K8 Server R2

Outlook 2010

Snapdrive 6

I read that it does not support vista 64bit in a virtual env, however it did not say that W2k8 is not supported, could this be an issue ?

Re: SMBR stopped working

This issue seems to occur when trying to perform a Single Mailbox Recovery on exchange databases larger than 100 GB.

Suggest try upgrade SMBR to 6.0.2.

SMBR stopped working

Hi,

This answer/solution was working for me. My customer was having the same issue with SMBR 6.0.0.16.

Upgrade to SMBR 6.0.2 fixed the issue for him,

Thanks and regards,

Wolfgang

Cloud Volumes ONTAP
Review Banner
All Community Forums
Public