ONTAP Discussions

Failover ISCSI Cluster

kal

Hi,

 

I have a filer which is connected in ISCSI to a Hyper-Cluster. 

 

Each node of Hyper-V has one NIC, in LAN which can join de ISCSI's filer.

 

When I launch a manual Takeover on Netapp, the cluster loose the ISCSI and the Virtual Machines shutdown. It doesn't reconnect to the ISCSI.

 

I also have a second ISCSI connected to an other server which contains data. When I run a takeover, the ISCSI shutdown but it reconnects after 40 seconds. It seems that the issue appears only for Hyper-V clusters.

 

My Luns's type are "Windows 2008 or later".

 

Have you an idea ?

 

Best regards.

7 REPLIES 7

Sahana

Hi,

 

Refer KB 2021967 SVM does not provide iSCSI LUN after failover.(requires login)

If this post resolved your issue, help others by selecting ACCEPT AS SOLUTION or adding a KUDO.

kal

Hi, 

 

I followed this KB (Page 21) but I see only one target. I can't follow the step 8 : https://library.netapp.com/ecm/ecm_download_file/ECMP1287600

 

Do you have an idea ?

 

Regards.

Sahana

Hi,

 

It means that there are no multiple paths to the storage. Please check your network connections and LIF settings.Refer page 7 on the same link.

If this post resolved your issue, help others by selecting ACCEPT AS SOLUTION or adding a KUDO.

kal

Hi,

 

I see that each SVM has 4 lifs with differents IP :

 

Capture d’écran 2016-06-24 à 11.19.55.png

 

 

What's more, when I check the protocols in ISCSI configuration of the SVM, there's 4 lifs :

 

 

Capture d’écran 2016-06-24 à 11.20.26.png

DaemonFF

kal

Hi,

 

Do I have to follow these steps ? : https://www.youtube.com/watch?v=vVAir7tUZK8

 

Regards.

kal

Hi,

 

I've just installed the Windows Host Utilities an everything is Ok.

Public