Active IQ Unified Manager Discussions

Datasource Script for VMware vCenter 6.0 running into error

coreywanless

FYI - I have found an issue in the way the Netapp VMWare Vcenter 6.0 (1.1) is changing the csv content to ascii. The operation that you are currently performing is throwing a blank line at the end of each file.   If there is no content to be acquired for a specific table entry (IE no nas shares) then there is a blank line. The data import process doesn't like this and throws a invalid row id error in WFA.

 

Attached is my rendition that fixes this. It is clunky, but gets the job done.  I just changed things after line 495.

1 ACCEPTED SOLUTION

sinhaa

@coreywanless

 

I have this one and another bug fixed here.

 

It will soon alo be available on Automation store.

 

sinhaa

If this post resolved your issue, help others by selecting ACCEPT AS SOLUTION or adding a KUDO.

View solution in original post

1 REPLY 1

sinhaa

@coreywanless

 

I have this one and another bug fixed here.

 

It will soon alo be available on Automation store.

 

sinhaa

If this post resolved your issue, help others by selecting ACCEPT AS SOLUTION or adding a KUDO.

View solution in original post

Announcements
NetApp on Discord Image

We're on Discord, are you?

Live Chat, Watch Parties, and More!

Explore Banner

Meet Explore, NetApp’s digital sales platform

Engage digitally throughout the sales process, from product discovery to configuration, and handle all your post-purchase needs.

NetApp Insights to Action
I2A Banner
Public