Active IQ Unified Manager Discussions

Grafana template init error

hv-tester

Installed graphite, grafana and harvest 1.4.2 based on NetApp_Harvest_IAG_1.4.2.pdf and Graphite_Grafana_Quick_Start_v1.4.pdf (Ubuntu 14 based) . Data is present in graphite, but dashboards do not work. See error down.

 

Templating init failed

{"err":{"data":null,"status":-1,"config":{"method":"GET","transformRequest":[null],"transformResponse":[null],"jsonpCallbackParam":"callback","url":"http://<server>:81/metrics/find","params":{"query":"netapp.perf7.*"},"inspect":{"type":"graphite"},"retry":0,"headers":{"Accept":"application/json, text/plain, */*"}},"statusText":"","xhrStatus":"error"},"cancelled":true}

 

 

1 ACCEPTED SOLUTION

hv-tester

I did not want to post to correct server adress.

 

In the meantime it is fixed. It's a firewall issue. Using a Client in the same network segment everything works fine and expected.

 

Thanks for your support

View solution in original post

3 REPLIES 3

yannb

Du you have a default datasource defined in Grafana ?

 

Check what is the datasource for the dashboard template variables.

yannb

Wait, it seems you have "http://<server>:81/" defined somewhere, that is wrong, you need to replace <server> by the graphite IP address.

hv-tester

I did not want to post to correct server adress.

 

In the meantime it is fixed. It's a firewall issue. Using a Client in the same network segment everything works fine and expected.

 

Thanks for your support

View solution in original post

Announcements
NetApp on Discord Image

We're on Discord, are you?

Live Chat, Watch Parties, and More!

Explore Banner

Meet Explore, NetApp’s digital sales platform

Engage digitally throughout the sales process, from product discovery to configuration, and handle all your post-purchase needs.

NetApp Insights to Action
I2A Banner
Public