Active IQ Unified Manager Discussions

NetApp-Harvest cDot Poller Stop Working

mehliku

Hi

I have the current setup for NABOX:

 

Debian GNU/Linux 8 (jessie) (8.7) Visit Web Page

NetApp SDK v9.4
Harvest v1.4
Grafana v4.6.3
Graphite v1.2.0
Elasticsearch 5.6.5
Logstash 1:5.6.5-1

 

I have 7-mode and cDot data being collected.

The 7 mode pollers are working fine and collecting.

With cDot however, i have to stop/start the pollers daily, as they stop working.

The NABOX still shows them working but, when looking at the Grafana Poller screen, i can see there are no metrics being collected.

Once i stop/start the poller, i can then see them working after a few mins.

 

To investigate this further, i started one of the cDot pollers in verbose mode. Below ive pasted a few messages ive picked out.

 

This message comes up when starting the poller in verbose:

[xxxxxxxxx] key [site] is depreciated; aliasing to [group]. Rename [site] to [group] to remove this message.

 

The next set of messages is from /opt/netapp-harvest/log, from the cdot poller log

Argument "1000M" isn't numeric in numeric gt (>) at /opt/netapp-harvest/netapp-worker line 1633.
Argument "10000M" isn't numeric in numeric gt (>) at /opt/netapp-harvest/netapp-worker line 1633.
Argument "10000M" isn't numeric in numeric gt (>) at /opt/netapp-harvest/netapp-worker line 1633.
Argument "10000M" isn't numeric in numeric gt (>) at /opt/netapp-harvest/netapp-worker line 1633.
Argument "100M" isn't numeric in numeric gt (>) at /opt/netapp-harvest/netapp-worker line 1633.
Argument "1000M" isn't numeric in numeric gt (>) at /opt/netapp-harvest/netapp-worker line 1633.
Argument "1000M" isn't numeric in numeric gt (>) at /opt/netapp-harvest/netapp-worker line 1633.
Argument "100M" isn't numeric in numeric gt (>) at /opt/netapp-harvest/netapp-worker line 1633.
Argument "1000M" isn't numeric in numeric gt (>) at /opt/netapp-harvest/netapp-worker line 1633.
Argument "1000M" isn't numeric in numeric gt (>) at /opt/netapp-harvest/netapp-worker line 1633.
Argument "1000M" isn't numeric in numeric gt (>) at /opt/netapp-harvest/netapp-worker line 1633.
Argument "1000M" isn't numeric in numeric gt (>) at /opt/netapp-harvest/netapp-worker line 1633.
Argument "10000M" isn't numeric in numeric gt (>) at /opt/netapp-harvest/netapp-worker line 1633.
Argument "1000M" isn't numeric in numeric gt (>) at /opt/netapp-harvest/netapp-worker line 1633.
Argument "10000M" isn't numeric in numeric gt (>) at /opt/netapp-harvest/netapp-worker line 1633.
Argument "10000M" isn't numeric in numeric gt (>) at /opt/netapp-harvest/netapp-worker line 1633.
Argument "10000M" isn't numeric in numeric gt (>) at /opt/netapp-harvest/netapp-worker line 1633.
Argument "1000M" isn't numeric in numeric gt (>) at /opt/netapp-harvest/netapp-worker line 1633.
Argument "10000M" isn't numeric in numeric gt (>) at /opt/netapp-harvest/netapp-worker line 1633.
Argument "10000M" isn't numeric in numeric gt (>) at /opt/netapp-harvest/netapp-worker line 1633.
Argument "10000M" isn't numeric in numeric gt (>) at /opt/netapp-harvest/netapp-worker line 1633.
Argument "10000M" isn't numeric in numeric gt (>) at /opt/netapp-harvest/netapp-worker line 1633.
Argument "10000M" isn't numeric in numeric gt (>) at /opt/netapp-harvest/netapp-worker line 1633.
Argument "1000M" isn't numeric in numeric gt (>) at /opt/netapp-harvest/netapp-worker line 1633.

 

 

When the poller stops working, the last set of messages are:

[2018-09-25 17:02:08] [DEBUG  ] [lun] Starting new poll data batch [0 to 8 of 8], batch size is [500]

 

nothing further

3 REPLIES 3

EWILTS_SAS

Check out the Harvest 1.4.1 .  It contains some fixes to the collections stopping unexpectedly.  I updated my Harvest with the new zip file and it was pretty painless.    This also adds some additinal FlexGroup features.

mehliku
Hi Thanks for the reply. As soon as i posted this, i id notice that a newer version of Netapp Harvest was released. So yes, i have upgraded to this version. However, the poller issue for cDot still continues

vachagan_gratian

Unfortunately Harvest 1.4.1 doesn't fix this issue properly (mea culpa). But I will provide a patch to fix that soon. I recommend to upgrade to 1.4.1 and stay tuned for the patch.

 

And if you face other issues, please let us know 🙂

Announcements
NetApp on Discord Image

We're on Discord, are you?

Live Chat, Watch Parties, and More!

Explore Banner

Meet Explore, NetApp’s digital sales platform

Engage digitally throughout the sales process, from product discovery to configuration, and handle all your post-purchase needs.

Public