The transition to NetApp MS Azure AD B2C is complete. If you missed the pre-registration, you will be invited to reigister at next log in.
Please note that access to your NetApp data may take up to 1 hour.
To learn more, read the FAQ and watch the video.
Need assistance? Complete this form and select “Registration Issue” as the Feedback Category.

Active IQ Unified Manager Discussions

Restore of VMware VM with OnCommand 5.1 and Host Service 1.2 failed

stefanhoenig

Hi all,

we are using OnCommand Console 5.1 in conjunction with Host Package 1.2 (installed on a vCenter 4.1) to backup the VMware Datastores and VMs.

All Backup Jobs work properly without any errors for local backups as well as for remote backups.

But if we try to restore a virtual Machine by chosing a backup and click on the restore button the job fails, regardless which backupversion, local or remote, we choose.

Additionally the job for mounting the backup to a ESXi Server also fails with the same error message. The OnCommand Software is running on a

separate system with Windows 2008 R2. Attached a sceenshot of the first error, which seems to cause the following ones.

Any ideas regarding this behaviour ?

Thanks in advance

Stefan

1 REPLY 1

adaikkap

Hi Stefan,

     I dont see any similar errors. Pls open a case with NetApp Support Center and they should be able to help you.

Regards

adai

Announcements
NetApp on Discord Image

We're on Discord, are you?

Live Chat, Watch Parties, and More!

Explore Banner

Meet Explore, NetApp’s digital sales platform

Engage digitally throughout the sales process, from product discovery to configuration, and handle all your post-purchase needs.

NetApp Insights to Action
I2A Banner
Public