The transition to NetApp MS Azure AD B2C is complete. If you missed the pre-registration, you will be invited to reigister at next log in.
Please note that access to your NetApp data may take up to 1 hour.
To learn more, read the FAQ and watch the video.
Need assistance? Complete this form and select “Registration Issue” as the Feedback Category.

Active IQ Unified Manager Discussions

netapp-harvest data-list update failed.

SrikanthReddy

seeing this in my logs 

any idea what could this be ,this is on our DR filer ,if a DR failover test and failback could impact any metrics 

[2016-11-16 16:35:33] [WARNING] [lun] data-list update failed.
[2016-11-16 16:36:04] [WARNING] [lun] update of data cache failed with reason: For lun object, no instances were found to match the given query.

1 ACCEPTED SOLUTION

madden

Hello @SrikanthReddy,

 

This sounds like a bug that existing in Harvest v1.2 which is fixed in Harvest v1.3 which posted on 11-Nov-2016 to the toolchest.

 

More info is in my blog here: Announcing NetApp Harvest v1.3 

And the software can be downloaded here:  NetApp Harvest v1.3

 

Can you update to v1.3 and advise if that fixes the issue? 

 

Cheers,
Chris Madden

Solution Architect - 3rd Platform - Systems Engineering NetApp EMEA (and author of Harvest)

Blog: It all begins with data

 

If this post resolved your issue, please help others by selecting ACCEPT AS SOLUTION or adding a KUDO or both!

 

View solution in original post

3 REPLIES 3

regis_carlier

Hello ,

 

I've also got a similar problem with Harvest 1.3 with a cluster recently upgraded to Ontap9.1P1.

Harvest and Grafana seems to work fine... Everything seems correct but :

 

Every hour I've got a security.invalid.login [ALERT]  , username: netapp-harvest, application: ontapi. 

 

But the collect seems to be OK .

 

Some log :

[2017-04-06 15:55:04] [WARNING] [fcp_lif] update of data cache failed with reason: Authorization failed

[2017-04-06 15:55:04] [WARNING] [fcp_lif] data-list update failed.

[2017-04-06 15:55:09] [WARNING] [hostadapter] update of data cache failed with reason: Authorization failed

[2017-04-06 15:55:09] [WARNING] [hostadapter] data-list update failed.

[2017-04-06 15:55:15] [WARNING] [lun] update of data cache failed with reason: Authorization failed

[2017-04-06 15:55:15] [WARNING] [lun] data-list update failed.

[2017-04-06 15:55:23] [WARNING] [nic_common] update of data cache failed with reason: Authorization failed

[2017-04-06 15:55:23] [WARNING] [nic_common] data-list update failed.

[2017-04-06 15:55:32] [WARNING] [wafl_hya_per_aggr] update of counter_list cache failed with reason: Authorization failed

[2017-04-06 15:55:32] [WARNING] [wafl_hya_per_aggr] counter-list update failed.

[2017-04-06 15:55:37] [WARNING] [workload] update of counter_list cache failed with reason: Authorization failed

[2017-04-06 15:55:37] [WARNING] [workload] counter-list update failed.

[2017-04-06 15:55:42] [WARNING] [workload_detail_volume] update of data cache failed with reason: Authorization failed

[2017-04-06 15:55:42] [WARNING] [workload_detail_volume] data-list update failed.

[2017-04-06 15:55:44] [WARNING] [wafl_hya_per_aggr] instance-list update failed.

[2017-04-06 15:55:44] [WARNING] [workload] instance-list update failed.

[2017-04-06 15:55:57] [WARNING] [copy_manager] update of instance_list cache failed with reason: Authorization failed

[2017-04-06 15:55:57] [WARNING] [copy_manager] instance-list update failed.

[2017-04-06 15:56:09] [WARNING] [nfsv3:node] update of data cache failed with reason: Authorization failed

[2017-04-06 15:56:09] [WARNING] [nfsv3:node] data-list update failed.

[2017-04-06 15:56:14] [WARNING] [resource_headroom_cpu] update of data cache failed with reason: Authorization failed

[2017-04-06 15:56:14] [WARNING] [resource_headroom_cpu] data-list update failed.

[2017-04-06 15:56:19] [WARNING] [wafl] update of data cache failed with reason: Authorization failed

[2017-04-06 15:56:19] [WARNING] [wafl] data-list update failed.

madden

Hello @SrikanthReddy,

 

This sounds like a bug that existing in Harvest v1.2 which is fixed in Harvest v1.3 which posted on 11-Nov-2016 to the toolchest.

 

More info is in my blog here: Announcing NetApp Harvest v1.3 

And the software can be downloaded here:  NetApp Harvest v1.3

 

Can you update to v1.3 and advise if that fixes the issue? 

 

Cheers,
Chris Madden

Solution Architect - 3rd Platform - Systems Engineering NetApp EMEA (and author of Harvest)

Blog: It all begins with data

 

If this post resolved your issue, please help others by selecting ACCEPT AS SOLUTION or adding a KUDO or both!

 

View solution in original post

SrikanthReddy

updated  to 1.3 and this issue is gone 

Thank you 

Announcements
NetApp on Discord Image

We're on Discord, are you?

Live Chat, Watch Parties, and More!

Explore Banner

Meet Explore, NetApp’s digital sales platform

Engage digitally throughout the sales process, from product discovery to configuration, and handle all your post-purchase needs.

NetApp Insights to Action
I2A Banner
Public