Community Related Discussions

You do not have sufficient privileges for this resource or its parent to perform this action.

avannatta
10,196 Views

I'm trying to get to the following blog..

 

http://blogs.netapp.com/msenviro/

 

Please fix this ASAP as there is implementation details in there that we need!

 

Thank you,

 

Aaron

 

15 REPLIES 15

allison
10,186 Views

This blog no longer exists and the posts are distributed in the blog section of the community. http://community.netapp.com/t5/Blogs/ct-p/netapp-blogs Please let us know if you can't find a specific post.

radek_kubka
10,073 Views

Hi @allison ,

 

I'm strugggling to find anywhere on either of community pages following blog post referred in TR-4033:

https://private-communities.netapp.com/community/netapp-blogs/msenviro/blog/2011/12/01/don-t-reseed-that-exchange-server-2010-database

 

Kind regards,

Radek

allison
10,062 Views

@radek_kubka  We will look into this. Thanks.

allison
10,011 Views

Here you go Radek. Let us know if there is anything else we can help you with.

 

http://community.netapp.com/t5/Technology/Don-t-Reseed-That-Exchange-Server-2010-Database/ba-p/92745

radek_kubka
9,991 Views

Hi @allison,

 

I can see the blog post in question has just been "ported" into the new community pages, as it wasn't here yesterday 😉 Many thanks for this.

 

I'm just a tad concerned how much other content got lost in the process of moving to new communities?

 

Kind regards,
Radek

 

 

 

allison
9,981 Views

@radek_kubka  We appreciate your concern. There area a variety of reasons why content didn't get migrated over. If you come across something, let us know and we will investigate. Let us know if there is anything else we can help you with.

SIRTECHIE42
10,168 Views

Hello,

 

I am also trying to reach a post on the communities and receiving the same error

 

http://community.netapp.com/t5/Simulator/interface-groups/m-p/76009#M2006

 

Thank you for your help.

 

-Brandon

alissa
10,130 Views

Hi Brandon,

 

You should now be able to access this discussions. Please let me know if you have any further questions!

 

Thanks,

Alissa

ANISH5225
10,001 Views

Hello

Can you please grant me access to the following thread?

https://communities.netapp.com/community/netapp-blogs/pseudo_benchmark/blog/2012/01/28/serving-data-in-cluster-mode

 

Thank You

Anish M

allison
8,352 Views

@ANISH5225 You should now be able to access that link. Let us know if there is anything else we can help you with.

sc
8,328 Views

Hello,

 

I can't access https://communities.netapp.com/docs/DOC-16663

 

Can you please have a look?

 

Thanks

allison
8,326 Views

@sc The link is actually located here: https://private-communities.netapp.com/docs/DOC-16663

 

You should be able to access it upon logging in.

sc
8,324 Views

Thanks @allison!

Richard_S
8,301 Views

Hi, I'm getting this error for this thread:

 

http://community.netapp.com/t5/Interfaces/wanna-use-zapi-over-https-to-communicate-with-a-vfiler/m-p/14329#M383?tstart=2

 

Can I have permission? Looks to be relevant to an issue I'm facing.

 

Regards, Richard.

alissa
8,284 Views

Hi Richard,

 

I've moved that discussion to the correct area and is now viewable.

 

Please let me know if you have any other questions!

 

Thanks,

Alissa

Public