ONTAP Discussions

OntapSelect9.6 - Cluster Deploy Failed

ontapselect

Hi, I am trying to deploy Ontap Select 9.6 cluster via Deploy Utility 2.12 on a VMware 6.7 update2 cluster using Distributed Switch on a pair of uplink with trunking enabled. I believe network communication is good and the reason that failed is "Failed to add the Cserver record in RDB . The certificate has expired."

 

Anyone has any idea what is the possible reason?

 

thanks

regards

 

1 ACCEPTED SOLUTION

SeanHatfield

That would be BURT 1250500.   There are workarounds, but you'll have to go through support.

If this post resolved your issue, help others by selecting ACCEPT AS SOLUTION or adding a KUDO.

View solution in original post

6 REPLIES 6

SeanHatfield

That would be BURT 1250500.   There are workarounds, but you'll have to go through support.

If this post resolved your issue, help others by selecting ACCEPT AS SOLUTION or adding a KUDO.

View solution in original post

VWIPL

The workarround (Changing the system date in the VM's BIOS) is not working.

SeanHatfield

The best thing to do is to use a version that contains the fix.

9.6GA+, 9.5P6+, 9.4P8+, or 9.3P14+

If this post resolved your issue, help others by selecting ACCEPT AS SOLUTION or adding a KUDO.

UTRAUTMANN

me too with ontap select deploy 9.5.2112

markee

I just received

"Failed to add the Cserver record in RDB . The certificate has expired."

when building a 9.5P4

drwoodberry

Just got the same on 9.4P3 and 9.5P3.

 

Announcements
NetApp on Discord Image

We're on Discord, are you?

Live Chat, Watch Parties, and More!

Explore Banner

Meet Explore, NetApp’s digital sales platform

Engage digitally throughout the sales process, from product discovery to configuration, and handle all your post-purchase needs.

NetApp Insights to Action
I2A Banner
Public