ONTAP Discussions

Oracle OEM 12c (12.1.0.2.0) with Plugin 12.1.0.3.1, all cDOT clusters & vservers show target dow

winkel

I am running 8.3.1RC1 on 3 clusters and for some reason I am showing target down on all of my clusters.  I do not know if the targets started showing as down when I went from 8.3 to 8.3.1 but I was wondering where to troubleshoot to figure out.  This install was working fine in the past, as I mentioned I am not sure when all targets started showing down.  I have a 7-mode 8.2.2 HA pair and it shows as available.

 

Thanks,

Paul Winkel

Database CSE

4 REPLIES 4

Abn383

We have the same issue running on 8.3.2

steven_doan

Long shot, but did you ever & do you recall what was done to fix the SVMs showing as DOWN?

winkel

Pretty sure it had to do with re-enabling webservices or something like that. I think you have to login to the cluster and go into diag mode and make sure http is enabled for webservices.

I think if you do a system services web show it will show http as disabled. If this is not the problem feel free to email me a winkel@netapp.com and I will try and find old email.

Abn383

We upgraded to 12.1.0.5 and it works.

Announcements
NetApp on Discord Image

We're on Discord, are you?

Live Chat, Watch Parties, and More!

Explore Banner

Meet Explore, NetApp’s digital sales platform

Engage digitally throughout the sales process, from product discovery to configuration, and handle all your post-purchase needs.

NetApp Insights to Action
I2A Banner
Public