Simulator Discussions

ontap simulator 9.11.1: snapmirror initialize hangs spoadically

antontobies
839 Views

In simulator version 9.11.1, snapmirror initialize hangs sporadically. This problem did not occur in previous versions. Sometimes it then finishes after a very long time (several hours). It also occurs with a very small amount of data.
Has anyone encountered this problem and knows a solution or workaround?

Anton

1 ACCEPTED SOLUTION

Ontapforrum
799 Views

Is this between two Simulator Clusters ? (inter or intra). It's difficult to say what could be the cause, especially on a Simulator, unless looking at the logs. However, considering this is a simulator,  one option is to just upgrade to the patch release. I found a kb, that covers a issue impacting InterCluster SnapMirror, and it suggests upgrading to 9.11.1P3. Hopefully, someone who has this version of Simulator, can share the experience regarding this issue.

 

Cluster peering issues after upgrade to ONTAP 9.11.1 - NetApp Knowledge Base

View solution in original post

1 REPLY 1

Ontapforrum
800 Views

Is this between two Simulator Clusters ? (inter or intra). It's difficult to say what could be the cause, especially on a Simulator, unless looking at the logs. However, considering this is a simulator,  one option is to just upgrade to the patch release. I found a kb, that covers a issue impacting InterCluster SnapMirror, and it suggests upgrading to 9.11.1P3. Hopefully, someone who has this version of Simulator, can share the experience regarding this issue.

 

Cluster peering issues after upgrade to ONTAP 9.11.1 - NetApp Knowledge Base

Public