Active IQ Unified Manager Discussions

Direct cDOT DataSource, Direct Clustered ONTAP - WFA 3.1RC1

vluu

Hi,

 

Im having some issue adding a Direct cDot DataSource using Tim Kleingel PS script.

 

Netapp filer is 2 x AFF8080, 9.1P8

WFA v4.0 on Win2008R2 SP1

 

I'm able to add the cluster credentials and test successfully. When i add the the "Direct Clustered ONTAP - WFA 3.1RC1" script, the acquisition part fails with message from log:

 

04/30/2018 17:26:42: Started with arrays='clustername' flags='wfa'

04/30/2018 17:26:54: Error on clustername [last action 'Collecting fcp port data']: There is an error in XML document (1, 4247).

 

The strage thing is that the "Direct Clustered ONTAP - WFA 3.1RC1" datasource type works fine on other controllers of the same type and ontap version.

It seems like a netapp PS cmdlet error? What XML file is the error referring to? Any advise to remedy this (i already have a case open, but been two weeks waiting to hear feedback i am chasing them)?

 

Thanks

1 REPLY 1

paragp

Did you restore a WFA backup on this server. Credentials are invalidated once you restore a backup from one installtion to another ? You should look at the section called "migrating WFA installation" in the install and setup guide. Or you could just delete and add the credentials back again

Announcements
NetApp on Discord Image

We're on Discord, are you?

Live Chat, Watch Parties, and More!

Explore Banner

Meet Explore, NetApp’s digital sales platform

Engage digitally throughout the sales process, from product discovery to configuration, and handle all your post-purchase needs.

NetApp Insights to Action
I2A Banner
Public