Active IQ Unified Manager Discussions

Re: Something wrong with automationstore?

cbauernf

On a possibly related note, I am trying to download the "SVM DR" pack (from the internal network) and cannot get past the captcha.  And I know I typed it right at least once out of the 6-7 times I tried.  Reproduced both with MS Edge and Exploder.

Re: Something wrong with automationstore?

abhit

We are having an issue in the store.

We are looking into it.

 

Regards

Abhi

Re: Something wrong with automationstore?

Trubida

I'm experiencing the same issues as the other posters.  I started to experience this issue early last week.  I have tried multiple browsers on different computers.  One thing to note, when I try to login it takes me to https://login.netapp.com.  This page looks different than the standard login screen at https://signin.netapp.com.  Also, when I click the forgot password button link on the https://login.netapp.com it gives me an invalid DNS address as it's taking me to it.netapp.com.  Looks like some links need to be updated.

Re: Something wrong with automationstore?

abhit
Fixed now.
Check now.

Abhi

Re: Something wrong with automationstore?

Trubida

I just checked and I'm still seeing the same thing.  I get a 404 error when trying to download the file if I'm already logged into the support site.  If I'm not logged into the support site it takes me to a login page and my credentials will not work on that page.

Re: Something wrong with automationstore?

cbauernf

I have been able to download the pack I wanted, so I guess my problem was a different one and has been resolved.

 

Thanks,

 

 

Christian

Re: Something wrong with automationstore?

Richard

Interesting. I have the same behaviour: 404 when I am authenticated to some other NetApp site and login incorrect if I am not. Even more confusing!

 

However, I still get a 404 when I try to download the Quota Management pack...

 

Brgds / richard

 

Re: Something wrong with automationstore?

RobertLausberg

I get the same error; logging on using te button on the login button on the automationstore page yields an password error.

if logged on to another netapp site i get the 404 error.. something is seriously broken.

Re: Something wrong with automationstore?

SCOTT_LINDLEY

I am having the same issue. Tried:

 

Firefox 53.0

IE 11

 

Chrome "39.0.2171.95 m" worked, but it didn't let me log in. Told me "Incorrect Username or Password"

 

Annoying to actually get there, then to be blocked again. Hoping this is fixed soon!

Re: Something wrong with automationstore?

sivakumar_sekar

Hi All,

 

Thanks for the details.

We are working on this issue.

 

Issue will be fixed MAY1st week.

 

Re: Something wrong with automationstore?

ds

Hi all,

 

Same here but with any pack.

Even the login page gives 404.

netapp404.png

 

It is a real pain to setup the OnCommand stack.

No doc, multiple places to get stuff downloaded, installed and NOT working.

Where are your devops!

 

Re: Something wrong with automationstore?

abhit

Download of pack issue will be fixed next week.

 

Regards

Abhi

Re: Something wrong with automationstore?

Storagator_DB

Please udate about an issue fix

Re: Something wrong with automationstore?

sivakumar_sekar

Hi All

 

An eRFC - CHG110098 has been raised for this request.

 

Issue will be fixed ASAP.

Once after the fix, i will share the details.

 

Best Regards

Shiva

Re: Something wrong with automationstore?

sivakumar_sekar

Issue is fixed. Now automationstore.netapp.com can be accessed.

Re: Something wrong with automationstore?

SCOTT_LINDLEY

I have validated that I can both log in as well as download.

 

Thank yuo all for your assistance in this matter!

Earn Rewards for Your Review!
GPI Review Banner
All Community Forums
Public