Active IQ and AutoSupport Discussions

My AutoSupport Link Issue

Hi

Since the changes made this weekend on the Now support site I cannot get access to MY AutoSupport. I just want to know if  some of you are having the same problem.

I am using Internet Explorer IE 8.0

thanks

6 REPLIES 6

Re: My AutoSupport Link Issue

Hi

I am experiencing the exact same issue. NetApp Support please address this ASAP!!!

Pleaaaaassssee !!

thanks

Re: My AutoSupport Link Issue

Seeing the same issue here. Submitted a ticket. Hoping it gets fixed soon.

Re: My AutoSupport Link Issue

There was a P1 issue identified and resolved related to the performance of the new portlet introduced on the support site. If you see the issue again, please submit a high priority ticket.

Re: My AutoSupport Link Issue

I can access the My AutoSupport page now but am not able to export anything from My AutoSupport including a Visualization of my disks online. All access which is extremely slow times out while, this is the first time I have ever seen this error.

This occurs on any method of export.

Re: My AutoSupport Link Issue

Ken, et al.

Please report any additional issues via the Feedback link on the Support Site.

http://support.netapp.com/eservice/assistant

Thank you very much for your feedback.

-Andris

Re: My AutoSupport Link Issue

Autosupport is almost unusable today, sometimes getting in sometime not and visualization section gets errors

and hangs.

Is Support on this?

Daniel Speciale

Try the new BETA Support Site!
Beta Support Site
Forums